Kunci Gitar TTM Akustik feat. Deva Rassteam - Tetep Konco



Capo di fret 2

(Intro) C  Cm  Bm  Em
        Am Bm  C  D..

G        C         D
umpomo kowe isih sayang..
 Em                    Bm
ojo lungo.. ninggalke aku..
     C                   G
mbok cobo ngertio.. karo kahananku..
     Am           D         G
seng wes berjuang dinggo.. awakmu..

G          C         D
elingo gek jaman semono..
 Em                  Bm
aku teko ngelap eluh neng pipimu..
  C                    G    -D/F# Em
nanging sak iki.. kowe malah la..li..
  Am        D      G
lungo adoh ora.. eling bali..

    Em            Bm
aku rapopo.. kowe ngeliyo..
    Em             Bm
aku wes lilo.. aku wes trimo..
     C                    D
kowe teko mung gawe atiku keloro loro..

(Chorus)
       G        D              Em    E
kowe tetep koncoku senajan nglarani aku
       Am                      D
kowe tetep neng ati senajan ra dadi siji
          G       D             Em    E
mung siji panyuwunku golek sek koyo aku
       Am
mugo kowe ra getun
      C            D        G
karo opo seng uwes dadi pilihanmu..

(Int.) Em  Bm  Am  D B
       Em  Bm  C Am D..

G          C         D
elingo gek jaman semono..
 Em                       Bm
aku teko ngelap eluh neng pipimu..
  C                    G       Em
nanging sak iki.. kowe malah lali..
  Am        D          G
lungo adoh ora eling bali..

    Em            Bm
aku rapopo.. kowe ngeliyo..
    Em             Bm
aku wes lilo.. aku wes trimo..
     C                    D
kowe teko mung gawe atiku keloro loro..

(Chorus)
       G        D              Em    E
kowe tetep koncoku senajan nglarani aku
       Am                      D
kowe tetep neng ati senajan ra dadi siji
          G       D            Em    E
mung siji panyuwunku golek sek koyo aku
       Am
mugo kowe ra getun
      C            D        G      E
karo opo seng uwes dadi pilihanmu..

(Chorus) (Overtone)
       A        E              F#m   F#
kowe tetep koncoku senajan nglarani aku
       Bm                      E
kowe tetep neng ati senajan ra dadi siji
          A       E            F#m   F#
mung siji panyuwunku golek sek koyo aku
       Bm
mugo kowe ra getun
D      E                     A
 karo opo seng uwes dadi pilihanmu..
       Bm
mugo kowe ra getun
      E                     D     Dm   A
karo opo seng uwes dadi pilihanmu.. huuu..



TTM Akustik feat. Deva Rassteam - Tetep Konco

(Intro) D  Dm  C#m  F#m
        Bm C#m D  E..

A        D         E
umpomo kowe isih sayang..
 F#m                   C#m
ojo lungo.. ninggalke aku..
     D                   A
mbok cobo ngertio.. karo kahananku..
     Bm           E         A
seng wes berjuang dinggo.. awakmu..

A          D         E
elingo gek jaman semono..
 F#m                 C#m
aku teko ngelap eluh neng pipimu..
  D                    A    -E/G# F#m
nanging sak iki.. kowe malah la..li..
  Bm        E      A
lungo adoh ora.. eling bali..

    F#m           C#m
aku rapopo.. kowe ngeliyo..
    F#m            C#m
aku wes lilo.. aku wes trimo..
     D                    E
kowe teko mung gawe atiku keloro loro..

(Chorus)
       A        E              F#m   F#
kowe tetep koncoku senajan nglarani aku
       Bm                      E
kowe tetep neng ati senajan ra dadi siji
          A       E             F#m   F#
mung siji panyuwunku golek sek koyo aku
       Bm
mugo kowe ra getun
      D            E        A
karo opo seng uwes dadi pilihanmu..

(Int.) F#m  C#m  Bm  E C#
       F#m  C#m  D Bm E..

A          D         E
elingo gek jaman semono..
 F#m                      C#m
aku teko ngelap eluh neng pipimu..
  D                    A       F#m
nanging sak iki.. kowe malah lali..
  Bm        E          A
lungo adoh ora eling bali..

    F#m           C#m
aku rapopo.. kowe ngeliyo..
    F#m            C#m
aku wes lilo.. aku wes trimo..
     D                    E
kowe teko mung gawe atiku keloro loro..

(Chorus)
       A        E              F#m   F#
kowe tetep koncoku senajan nglarani aku
       Bm                      E
kowe tetep neng ati senajan ra dadi siji
          A       E            F#m   F#
mung siji panyuwunku golek sek koyo aku
       Bm
mugo kowe ra getun
      D            E        A      F#
karo opo seng uwes dadi pilihanmu..

(Chorus) (Overtone)
       B        F#             G#m   G#
kowe tetep koncoku senajan nglarani aku
       C#m                     F#
kowe tetep neng ati senajan ra dadi siji
          B       F#           G#m   G#
mung siji panyuwunku golek sek koyo aku
       C#m
mugo kowe ra getun
E      F#                    B
 karo opo seng uwes dadi pilihanmu..
       C#m
mugo kowe ra getun
      F#                    E     Em   B
karo opo seng uwes dadi pilihanmu.. huuu..
Lihat Semua :

Chord TTM Akustik feat. Deva Rassteam - Tetep Konco

Chord Kunci Gitar lainnya: