Kunci Gitar Dhimas Diasmara - Nrimo Lungamu



Capo di fret 5

(Intro) F G Em Asus4 -A
        Dm G C..

       C        F            C
pertamane aku kenal marang kowe..
         C        F       G
tansah seneng.. rasane atine..
       C            F            C
saktenane lungguh jejer marang kowe..
       F       G          C
rasane ayem tentrem kahanane..

        C            F        C
janji manismu mbiyen karo awakku..
        C         F             G
janji manismu rabakal ninggalke aku..
         C           F            C
pirang tahun.. lehku nyanding awakmu..
      F             G           C
saiki lungo.. milih karo wong liyo..

(Int.) F  C  Dm  G

      F             G
yowes ben tak ikhlaske
           Em      A
yen pancen iki dalane
       Dm           G          C
kowe lungo mergo bondho kowe cidro..

(Chorus)
       F          G
pancen aku sing salah ngarepke
Em         A
tresnane kowe..
          Dm        G          C
ning nyatane kowe malah karo kae..

    F       G
aku mung nrimo
          Em             A
nyawang kowe nggandeng kae
       Dm       G        C
mugo kowe bahagia saklawase..

(Int.) F G Em Asus4 -A
       Dm G C..
       F G Em Asus4 -A
       Dm G C..

      F             G
yowes ben tak ikhlaske
           Em      A
yen pancen iki dalane
       Dm           G          C
kowe lungo mergo bondho kowe cidro..

(Chorus)
       F          G
pancen aku sing salah ngarepke
Em         A
tresnane kowe..
          Dm        G          C
ning nyatane kowe malah karo kae..

    F       G
aku mung nrimo
          Em             A
nyawang kowe nggandeng kae
       Dm       G        C
mugo kowe bahagia saklawase..

       F          G
pancen aku sing salah ngarepke
Em         A
tresnane kowe..
          Dm        G          C
ning nyatane kowe malah karo kae..

    F       G
aku mung nrimo
          Em             A
nyawang kowe nggandeng kae
       Dm       G        C
mugo kowe bahagia saklawase..



Dhimas Diasmara - Nrimo Lungamu

(Intro) Bb C Am Dsus4 -D
        Gm C F..

       F        Bb           F
pertamane aku kenal marang kowe..
         F        Bb      C
tansah seneng.. rasane atine..
       F            Bb           F
saktenane lungguh jejer marang kowe..
       Bb      C          F
rasane ayem tentrem kahanane..

        F            Bb       F
janji manismu mbiyen karo awakku..
        F         Bb            C
janji manismu rabakal ninggalke aku..
         F           Bb           F
pirang tahun.. lehku nyanding awakmu..
      Bb            C           F
saiki lungo.. milih karo wong liyo..

(Int.) Bb  F  Gm  C

      Bb            C
yowes ben tak ikhlaske
           Am      D
yen pancen iki dalane
       Gm           C          F
kowe lungo mergo bondho kowe cidro..

(Chorus)
       Bb         C
pancen aku sing salah ngarepke
Am         D
tresnane kowe..
          Gm        C          F
ning nyatane kowe malah karo kae..

    Bb      C
aku mung nrimo
          Am             D
nyawang kowe nggandeng kae
       Gm       C        F
mugo kowe bahagia saklawase..

(Int.) Bb C Am Dsus4 -D
       Gm C F..
       Bb C Am Dsus4 -D
       Gm C F..

      Bb            C
yowes ben tak ikhlaske
           Am      D
yen pancen iki dalane
       Gm           C          F
kowe lungo mergo bondho kowe cidro..

(Chorus)
       Bb         C
pancen aku sing salah ngarepke
Am         D
tresnane kowe..
          Gm        C          F
ning nyatane kowe malah karo kae..

    Bb      C
aku mung nrimo
          Am             D
nyawang kowe nggandeng kae
       Gm       C        F
mugo kowe bahagia saklawase..

       Bb         C
pancen aku sing salah ngarepke
Am         D
tresnane kowe..
          Gm        C          F
ning nyatane kowe malah karo kae..

    Bb      C
aku mung nrimo
          Am             D
nyawang kowe nggandeng kae
       Gm       C        F
mugo kowe bahagia saklawase..

Chord Dhimas Diasmara

Chord Dhimas Diasmara - Nrimo Lungamu

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :