Kunci Gitar TTM Akustik - Manuk Cilik Pahlawanku



(Intro) G D Em D
        C  D..

  G           D
manukku cen cilik
           Em           D
penting akhlakku sing becik
    C        G
wayahe bali omah
    C         D
ora lali ngibadah..

          G          D
senajan lungo adoh paran
         Em        D
menang kalah ra urusan
        C          G
manuk cilikku tersayang
       C          D   -C
kowe tetep kelangenan..

Bm                Em
 wayah isuk.. aku ora bakal lali..
C                      D           -C
 nyawang kowe.. dadi pelipuring ati..
Bm                        Em
 snajan okeh.. uwong seng podo ngrasani
    C                     D
tak rawat gemati.. mugo sesok ngrejekni..

(Chorus)
       G           D
tibo tangi tak lakoni
       Em            Bm
nganti bojoku seng meri
          C           G
kabeh kanggo.. panguripan
      F           D
aku lungo neng gantangan
     G           D
mugo Gusti ngijabahi
    Em          Bm
hobiku dadi rejeki
          C        G
kanggo nyukupi kebutuhanmu
  Am          D       G
manuk cilikku pahlawanku..

(Int.) Em  C  G  Em  C  D..

          G          D
senajan lungo adoh paran
         Em        D
menang kalah ra urusan
        C          G
manuk cilikku tersayang
       C          D
kowe tetep kelangenan..

Bm                Em
 wayah isuk.. aku ora bakal lali..
C                      D
 nyawang kowe.. dadi pelipuring ati..
Bm                        Em
 snajan okeh.. uwong seng podo ngrasani
    C                     D
tak rawat gemati.. mugo sesok ngrejekni..

(Chorus) (Overtone)
E       A           E
 tibo tangi tak lakoni
       F#m           C#m
nganti bojoku seng meri
          D           A
kabeh kanggo.. panguripan
      G           E
aku lungo neng gantangan
     A           E
mugo Gusti ngijabahi
    F#m         C#m
hobiku dadi rejeki
          D        A
kanggo nyukupi kebutuhanmu
  Bm          E       A  E
manuk cilikku pahlawanku..

       A           E
tibo tangi tak lakoni
       F#m           C#m
nganti bojoku seng meri
          D           A
kabeh kanggo.. panguripan
      G           E
aku lungo neng gantangan
     A           E
mugo Gusti ngijabahi
    F#m         C#m
hobiku dadi rejeki
          D        A
kanggo nyukupi kebutuhanmu
  Bm          E       A
manuk cilikku pahlawanku..

  D            C#m
menang kalah pikir keri
  Bm      E       A
seduluran nomer siji..



TTM Akustik - Manuk Cilik Pahlawanku

(Intro) C G Am G
        F  G..

  C           G
manukku cen cilik
           Am           G
penting akhlakku sing becik
    F        C
wayahe bali omah
    F         G
ora lali ngibadah..

          C          G
senajan lungo adoh paran
         Am        G
menang kalah ra urusan
        F          C
manuk cilikku tersayang
       F          G   -F
kowe tetep kelangenan..

Em                Am
 wayah isuk.. aku ora bakal lali..
F                      G           -F
 nyawang kowe.. dadi pelipuring ati..
Em                        Am
 snajan okeh.. uwong seng podo ngrasani
    F                     G
tak rawat gemati.. mugo sesok ngrejekni..

(Chorus)
       C           G
tibo tangi tak lakoni
       Am            Em
nganti bojoku seng meri
          F           C
kabeh kanggo.. panguripan
      A#          G
aku lungo neng gantangan
     C           G
mugo Gusti ngijabahi
    Am          Em
hobiku dadi rejeki
          F        C
kanggo nyukupi kebutuhanmu
  Dm          G       C
manuk cilikku pahlawanku..

(Int.) Am  F  C  Am  F  G..

          C          G
senajan lungo adoh paran
         Am        G
menang kalah ra urusan
        F          C
manuk cilikku tersayang
       F          G
kowe tetep kelangenan..

Em                Am
 wayah isuk.. aku ora bakal lali..
F                      G
 nyawang kowe.. dadi pelipuring ati..
Em                        Am
 snajan okeh.. uwong seng podo ngrasani
    F                     G
tak rawat gemati.. mugo sesok ngrejekni..

(Chorus) (Overtone)
A       D           A
 tibo tangi tak lakoni
       Bm            F#m
nganti bojoku seng meri
          G           D
kabeh kanggo.. panguripan
      C           A
aku lungo neng gantangan
     D           A
mugo Gusti ngijabahi
    Bm          F#m
hobiku dadi rejeki
          G        D
kanggo nyukupi kebutuhanmu
  Em          A       D  A
manuk cilikku pahlawanku..

       D           A
tibo tangi tak lakoni
       Bm            F#m
nganti bojoku seng meri
          G           D
kabeh kanggo.. panguripan
      C           A
aku lungo neng gantangan
     D           A
mugo Gusti ngijabahi
    Bm          F#m
hobiku dadi rejeki
          G        D
kanggo nyukupi kebutuhanmu
  Em          A       D
manuk cilikku pahlawanku..

  G            F#m
menang kalah pikir keri
  Em      A       D
seduluran nomer siji..

TTM AKUSTIK

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :