Kunci Gitar SlemanReceh - Banyu Moto



Capo di fret 4

(Intro) C F C F
        C F C F

C         F
 tembang iki..
    C                  Dm
tak gawe.. mung kanggo kowe
            G                   C
sing paling tak tenani nganti saiki..

C                 F
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi saksi..
              G              C
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
C                        F
 sampai kapan kan kau buktikan..
         G                     C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
C                      F
 sampai mati kan ku pastikan..
           Dm
mergo mung kowe..
             G                 C
sing tak tresnani.. tekaning mati..

C
 cahyo lintang ing wengi
F               G
 nggawe ayeme ati..
            F
tambah ndedowo roso
                  G          C
kangen mring sliramu.. tresnaku..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C

C                 F
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi saksi..
              G              C
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
C                        F
 sampai kapan kan kau buktikan..
         G                     C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
C                      F
 sampai mati kan ku pastikan
           Dm
mergo mung kowe..
             G                 C
sing tak tresnani.. tekaning mati..

C                        F
 sampai kapan kan kau buktikan..
         G                     C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
C                          F
ho.. sampai mati kan ku pastikan
           Dm
mergo mung kowe..
             G                 C
sing tak tresnani.. tekaning mati..

C
 cahyo lintang ing wengi
F               G
 nggawe ayeme ati..
            F
tambah ndedowo roso
                  G          C
kangen mring sliramu.. tresnaku..



Sleman Receh - Banyu Moto

(Intro) E A E A
        E A E A

E         A
 tembang iki..
    E                  F#m
tak gawe.. mung kanggo kowe
            B                   E
sing paling tak tenani nganti saiki..

E                 A
 tumetese banyu moto iki..
          F#m
sing dadi saksi..
              B              E
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
E                        A
 sampai kapan kan kau buktikan..
         B                     E
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
E                      A
 sampai mati kan ku pastikan..
           F#m
mergo mung kowe..
             B                 E
sing tak tresnani.. tekaning mati..

E
 cahyo lintang ing wengi
A               B
 nggawe ayeme ati..
            A
tambah ndedowo roso
                  B          E
kangen mring sliramu.. tresnaku..

(Int.) A B G#m C#m
       F#m B E

E                 A
 tumetese banyu moto iki..
          F#m
sing dadi saksi..
              B              E
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
E                        A
 sampai kapan kan kau buktikan..
         B                     E
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
E                      A
 sampai mati kan ku pastikan
           F#m
mergo mung kowe..
             B                 E
sing tak tresnani.. tekaning mati..

E                        A
 sampai kapan kan kau buktikan..
         B                     E
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
E                          A
ho.. sampai mati kan ku pastikan
           F#m
mergo mung kowe..
             B                 E
sing tak tresnani.. tekaning mati..

E
 cahyo lintang ing wengi
A               B
 nggawe ayeme ati..
            A
tambah ndedowo roso
                  B          E
kangen mring sliramu.. tresnaku..
Lihat Semua Chord SlemanReceh
Posted on : by
Related Chords: