Kunci Gitar Shinta Gisul - Skip Ora Perduli



Capo di fret 4

(Intro) F  G  C -G/B Am
        F G C..
        F  C  Dm G C..

 C    G      Am  
aku.. duwe roso..
Em          F           C
  sing ra wani tak omongno..
       Dm          G        C Fm C G
mergo aku sadar.. aku iki sopo..

C       G         Am       Em
mung.. iso mbatin karo dedungo..
  F         C
mugo-mugo kowe..
  Dm         G            C   G
bakal iso kroso.. lan nerimo..

       F        G          C
mung kowe sing ono ning atiku..
Am     F         G
  ra bakal iso diganti
       F       G
tulung ojo dilarani..

(Chorus)
        C          G
ngode kowe ning story..
     Am           G
berharap kowe ngerti..
        F         C
lha jebule kowe malah..
     Dm      G
skip ora peduli..

    C          G
aku mung iso pasrah..
     Am          G
ra tau kok ngerteni..
      F           C
mung iso ngelus dodho..
      Dm     G       C
lan nangis.. saben dino..

(Int.) F  G  C -G/B Am
       F G C..
       F  C  Dm G C..

C       G         Am       Em
mung.. iso mbatin karo dedungo..
  F         C
mugo-mugo kowe..
  Dm         G            C   G
bakal iso kroso.. lan nerimo..

       F        G          C
mung kowe sing ono ning atiku..
Am     F         G
  ra bakal iso diganti
       F       G
tulung ojo dilarani..

(Chorus)
        C          G
ngode kowe ning story..
     Am           G
berharap kowe ngerti..
        F         C
lha jebule kowe malah..
     Dm      G
skip ora peduli..

    C          G
aku mung iso pasrah..
     Am          G
ra tau kok ngerteni..
      F           C
mung iso ngelus dodho..
      Dm     G       C
lan nangis.. saben dino..

G       C          G
ngode kowe ning story..
     Am           G
berharap kowe ngerti..
        F         C
lha jebule kowe malah..
     Dm      G
skip ora peduli..

    C          G
aku mung iso pasrah..
     Am          G
ra tau kok ngerteni..
      F           C
mung iso ngelus dodho..
      Dm     G       C
lan nangis.. saben dino..

       Dm
lan ngenes..
G                      F Fm C
 mergo kowe ra nduwe roso..



Shinta Gisul - Skip Ora Perduli

(Intro) A  B  E -B/D# C#m
        A B E..
        A  E  F#m B E..

 E    B      C#m 
aku.. duwe roso..
G#m         A           E
  sing ra wani tak omongno..
       F#m         B        E Am E B
mergo aku sadar.. aku iki sopo..

E       B         C#m      G#m
mung.. iso mbatin karo dedungo..
  A         E
mugo-mugo kowe..
  F#m        B            E   B
bakal iso kroso.. lan nerimo..

       A        B          E
mung kowe sing ono ning atiku..
C#m    A         B
  ra bakal iso diganti
       A       B
tulung ojo dilarani..

(Chorus)
        E          B
ngode kowe ning story..
     C#m          B
berharap kowe ngerti..
        A         E
lha jebule kowe malah..
     F#m     B
skip ora peduli..

    E          B
aku mung iso pasrah..
     C#m         B
ra tau kok ngerteni..
      A           E
mung iso ngelus dodho..
      F#m    B       E
lan nangis.. saben dino..

(Int.) A  B  E -B/D# C#m
       A B E..
       A  E  F#m B E..

E       B         C#m      G#m
mung.. iso mbatin karo dedungo..
  A         E
mugo-mugo kowe..
  F#m        B            E   B
bakal iso kroso.. lan nerimo..

       A        B          E
mung kowe sing ono ning atiku..
C#m    A         B
  ra bakal iso diganti
       A       B
tulung ojo dilarani..

(Chorus)
        E          B
ngode kowe ning story..
     C#m          B
berharap kowe ngerti..
        A         E
lha jebule kowe malah..
     F#m     B
skip ora peduli..

    E          B
aku mung iso pasrah..
     C#m         B
ra tau kok ngerteni..
      A           E
mung iso ngelus dodho..
      F#m    B       E
lan nangis.. saben dino..

B       E          B
ngode kowe ning story..
     C#m          B
berharap kowe ngerti..
        A         E
lha jebule kowe malah..
     F#m     B
skip ora peduli..

    E          B
aku mung iso pasrah..
     C#m         B
ra tau kok ngerteni..
      A           E
mung iso ngelus dodho..
      F#m    B       E
lan nangis.. saben dino..

       F#m
lan ngenes..
B                      A Am E
 mergo kowe ra nduwe roso..
Lihat Semua Chord Shinta Gisul
Posted on : by
Related Chords: