Kunci Gitar Lambene Tonggo - Shinta Gisul



Capo di fret 5

 C
aku nduwe crito..
   Em
tentang cocote tonggo..
   F
nduwe dirasani
      C
ra nduwe dirasani
    G           C
jebule yo mung iri..

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G..

 C                 G
opo nyatu kuwi wis patrapmu
    Am               Em
mbendino isone ngrasani aku
 F                 C
opo nyatu kuwi wis sifatmu
  Dm                    G
suwe suwe tak kaprus raimu..

(Chorus)
      C
gek piye, gek piye, gek piye
                      G
mbendino kok nyangkem wae..
     G
lek iri, lek iri, lek iri
                     C   G
mending kowe ngomong wae..

     C
lambemu, lambemu, lambemu
                    G
mbendino kok mung mecucu..
    G
amergo kowe ra bakal iso
               C   G
dadi wong koyo aku..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G
       C G Am Em
       F C Dm G C
       C G C G C
       C... C...

 C                 G
opo nyatu kuwi wis patrapmu
    Am               Em
mbendino isone ngrasani aku
 F                 C
opo nyatu kuwi wis sifatmu
  Dm                    G
suwe suwe tak kaprus raimu..

(Chorus)
      C
gek piye, gek piye, gek piye
                      G
mbendino kok nyangkem wae..
     G
lek iri, lek iri, lek iri
                     C   G
mending kowe ngomong wae..

     C
lambemu, lambemu, lambemu
                    G
mbendino kok mung mecucu..
    G
amergo kowe ra bakal iso
               C   G
dadi wong koyo aku..

(Outro) C G Am Em
        F  C Dm G
        C G Am Em
        F  C Dm G C
        C Am Dm G
        Em Am Dm G
        Em Am Dm Fm
        Em Am Dm G
        C Am Dm G
        Em Am Dm G C



Lambene Tonggo - Shinta Gisul

 F
aku nduwe crito..
   Am
tentang cocote tonggo..
   Bb
nduwe dirasani
      F
ra nduwe dirasani
    C           F
jebule yo mung iri..

(Intro) F C Dm Am
        Bb F Gm C..

 F                 C
opo nyatu kuwi wis patrapmu
    Dm               Am
mbendino isone ngrasani aku
 Bb                F
opo nyatu kuwi wis sifatmu
  Gm                    C
suwe suwe tak kaprus raimu..

(Chorus)
      F
gek piye, gek piye, gek piye
                      C
mbendino kok nyangkem wae..
     C
lek iri, lek iri, lek iri
                     F   C
mending kowe ngomong wae..

     F
lambemu, lambemu, lambemu
                    C
mbendino kok mung mecucu..
    C
amergo kowe ra bakal iso
               F   C
dadi wong koyo aku..

(Int.) F C Dm Am
       Bb F Gm C
       F C Dm Am
       Bb F Gm C F
       F  C F C F
       F... F...

 F                 C
opo nyatu kuwi wis patrapmu
    Dm               Am
mbendino isone ngrasani aku
 Bb                F
opo nyatu kuwi wis sifatmu
  Gm                    C
suwe suwe tak kaprus raimu..

(Chorus)
      F
gek piye, gek piye, gek piye
                      C
mbendino kok nyangkem wae..
     C
lek iri, lek iri, lek iri
                     F   C
mending kowe ngomong wae..

     F
lambemu, lambemu, lambemu
                    C
mbendino kok mung mecucu..
    C
amergo kowe ra bakal iso
               F   C
dadi wong koyo aku..

(Outro) F C Dm Am
        Bb F Gm C
        F C Dm Am
        Bb F Gm C F
        F Dm Gm C
        Am Dm Gm C
        Am Dm Gm Bbm
        Am Dm Gm C
        F Dm Gm C
        Am Dm Gm C  F

Shinta Gisul

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :