Kunci Gitar Shinta Gisul - Blenjani Janji (Cover Neverclose)



Capo di fret 4

(Intro) F G C Am Dm G C
        F G C Am Dm G C..

C                    Am
aku sing bingung.. karo omonganmu..
Dm                     G
 aku sing linglung.. karo tingkah polahmu..
C                    Am
 aku mung krungu.. soko ceritamu..
Dm                   G
 nyritakke aku.. nyritakke laramu

         Em
aku sing ono ning kene..
        A
ora ngerti kahanane..
      Dm       G        C
ngertiku.. ceritane laramu..

(Chorus)
      F            G
dudu aku sing ngapusi..
          Em             Am
nanging kowe sing mblenjani..
    Dm        G         C
nalikane sliramu ngucap janji..

         F             G
dudu aku sing nggawe loro..
             Em            Am
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Dm        G         C
larane atimu jaremu mergo aku..

(Int.) Am...
       F G C Am Dm G C
       F G C Am Dm G C..

C                    Am
 aku mung krungu.. soko ceritamu..
Dm                   G
 nyritakke aku.. nyritakke laramu

         Em
aku sing ono ning kene..
        A
ora ngerti kahanane..
      Dm       G        C
ngertiku.. ceritane laramu..

(Chorus)
      F            G
dudu aku sing ngapusi..
          Em             Am
nanging kowe sing mblenjani..
    Dm        G         C
nalikane sliramu ngucap janji..

         F             G
dudu aku sing nggawe loro..
             Em            Am
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Dm        G         C
larane atimu jaremu mergo aku..

      F            G
dudu aku sing ngapusi..
          Em             Am
nanging kowe sing mblenjani..
    Dm        G         C
nalikane sliramu ngucap janji..

         F             G
dudu aku sing nggawe loro..
             Em            Am
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Dm        G         C
larane atimu jaremu mergo aku..

(Outro) F G C Am Dm G C
        F G C Am

       Dm     G              F  Fm F C
larane atimu.. jaremu mergo aku..



Shinta Gisul - Blenjani Janji (Cover Neverclose)

(Intro) A B E C#m F#m B E
        A B E C#m F#m B E..

E                    C#m
aku sing bingung.. karo omonganmu..
F#m                    B
 aku sing linglung.. karo tingkah polahmu..
E                    C#m
 aku mung krungu.. soko ceritamu..
F#m                  B
 nyritakke aku.. nyritakke laramu

         G#m
aku sing ono ning kene..
        C#
ora ngerti kahanane..
      F#m      B        E
ngertiku.. ceritane laramu..

(Chorus)
      A            B
dudu aku sing ngapusi..
          G#m            C#m
nanging kowe sing mblenjani..
    F#m       B         E
nalikane sliramu ngucap janji..

         A             B
dudu aku sing nggawe loro..
             G#m           C#m
nanging kowe sing nggawe cidro..
       F#m       B         E
larane atimu jaremu mergo aku..

(Int.) C#m...
       A B E C#m F#m B E
       A B E C#m F#m B E..

E                    C#m
 aku mung krungu.. soko ceritamu..
F#m                  B
 nyritakke aku.. nyritakke laramu

         G#m
aku sing ono ning kene..
        C#
ora ngerti kahanane..
      F#m      B        E
ngertiku.. ceritane laramu..

(Chorus)
      A            B
dudu aku sing ngapusi..
          G#m            C#m
nanging kowe sing mblenjani..
    F#m       B         E
nalikane sliramu ngucap janji..

         A             B
dudu aku sing nggawe loro..
             G#m           C#m
nanging kowe sing nggawe cidro..
       F#m       B         E
larane atimu jaremu mergo aku..

      A            B
dudu aku sing ngapusi..
          G#m            C#m
nanging kowe sing mblenjani..
    F#m       B         E
nalikane sliramu ngucap janji..

         A             B
dudu aku sing nggawe loro..
             G#m           C#m
nanging kowe sing nggawe cidro..
       F#m       B         E
larane atimu jaremu mergo aku..

(Outro) A B E C#m F#m B E
        A B E C#m

       F#m    B              A  Am A E
larane atimu.. jaremu mergo aku..
Lihat Semua Chord Shinta Gisul
Posted on : by
Related Chords: