Kunci Gitar Shinta Gisul - Atiku Ajur



Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi..
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                  E
ajur sa'jero ning dodoku..

    Am         Em
kok blenjani.. sumpahmu..
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene..
  Dm            Am
tegone koe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) Am Em F C
        Dm Am F E

 Am                 Em
ajur atiku rasane remuk dodoku
   F                      C
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 Dm                   Am
aku ora ngerti opo to salahku
  F                      E
kowe malah milih balek karo mantanmu..

 Am                       Em
aku berkorban kanggo roso tresno iki
   F                     C
bahkan matipun tetep tak belani
  Dm                       Am
nanging nyatane kowe malah rangerti
         F                    E
nggawe loro ati ajur roso tresno iki..

    F          G
sak tenane aku nelongso
    C          Am
yen kok gawe cidro..
  F             G
nanging.. aku kudu lilo
        E
mergo kowe wis ra nduweni tresno..

(Chorus)
Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi..
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                  E
ajur sa'jero ning dodoku..

    Am         Em
kok blenjani.. sumpahmu..
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene..
  Dm            Am
tegone koe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..

 Am                 Em
ajur atiku rasane remuk dodoku
   F                      C
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 Dm                   Am
aku ora ngerti opo to salahku
  F                      E
kowe malah milih balek karo mantanmu..

 Am                       Em
aku berkorban kanggo roso tresno iki
   F                     C
bahkan matipun tetep tak belani
  Dm                       Am
nanging nyatane kowe malah rangerti
         F                    E
nggawe loro ati ajur roso tresno iki..

    F          G
sak tenane aku nelongso
    C          Am
yen kok gawe cidro..
  F             G
nanging.. aku kudu lilo
        E
mergo kowe wis ra nduweni tresno..

(Chorus)
Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi..
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                  E
ajur sa'jero ning dodoku..

    Am         Em
kok blenjani.. sumpahmu..
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene..
  Dm            Am
tegone koe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Int.) Am Em F C
       Dm Am F E
       Am Em F C
       Dm Am F E

(Chorus)
Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi..
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                  E
ajur sa'jero ning dodoku..

    Am         Em
kok blenjani.. sumpahmu..
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene..
  Dm            Am
tegone koe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..



Shinta Gisul - Atiku Ajur

G#m          D#m
tansah eling omongmu
E             B
naliko kowe pamit rabi..
  C#m             G#m
kaget atiku ngene rasane
 E                  D#
ajur sa'jero ning dodoku..

    G#m        D#m
kok blenjani.. sumpahmu..
 E               B
ndek mbiyen kae ono kene..
  C#m           G#m
tegone koe ngapusi aku
  E               D#
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) G#m D#m E B
        C#m G#m E D#

 G#m                D#m
ajur atiku rasane remuk dodoku
   E                      B
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 C#m                  G#m
aku ora ngerti opo to salahku
  E                      D#
kowe malah milih balek karo mantanmu..

 G#m                      D#m
aku berkorban kanggo roso tresno iki
   E                     B
bahkan matipun tetep tak belani
  C#m                      G#m
nanging nyatane kowe malah rangerti
         E                    D#
nggawe loro ati ajur roso tresno iki..

    E          F#
sak tenane aku nelongso
    B          G#m
yen kok gawe cidro..
  E             F#
nanging.. aku kudu lilo
        D#
mergo kowe wis ra nduweni tresno..

(Chorus)
G#m          D#m
tansah eling omongmu
E             B
naliko kowe pamit rabi..
  C#m             G#m
kaget atiku ngene rasane
 E                  D#
ajur sa'jero ning dodoku..

    G#m        D#m
kok blenjani.. sumpahmu..
 E               B
ndek mbiyen kae ono kene..
  C#m           G#m
tegone koe ngapusi aku
  E               D#
kowe rabi malah karo mantanmu..

 G#m                D#m
ajur atiku rasane remuk dodoku
   E                      B
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 C#m                  G#m
aku ora ngerti opo to salahku
  E                      D#
kowe malah milih balek karo mantanmu..

 G#m                      D#m
aku berkorban kanggo roso tresno iki
   E                     B
bahkan matipun tetep tak belani
  C#m                      G#m
nanging nyatane kowe malah rangerti
         E                    D#
nggawe loro ati ajur roso tresno iki..

    E          F#
sak tenane aku nelongso
    B          G#m
yen kok gawe cidro..
  E             F#
nanging.. aku kudu lilo
        D#
mergo kowe wis ra nduweni tresno..

(Chorus)
G#m          D#m
tansah eling omongmu
E             B
naliko kowe pamit rabi..
  C#m             G#m
kaget atiku ngene rasane
 E                  D#
ajur sa'jero ning dodoku..

    G#m        D#m
kok blenjani.. sumpahmu..
 E               B
ndek mbiyen kae ono kene..
  C#m           G#m
tegone koe ngapusi aku
  E               D#
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Int.) G#m D#m E B
       C#m G#m E D#
       G#m D#m E B
       C#m G#m E D#

(Chorus)
G#m          D#m
tansah eling omongmu
E             B
naliko kowe pamit rabi..
  C#m             G#m
kaget atiku ngene rasane
 E                  D#
ajur sa'jero ning dodoku..

    G#m        D#m
kok blenjani.. sumpahmu..
 E               B
ndek mbiyen kae ono kene..
  C#m           G#m
tegone koe ngapusi aku
  E               D#
kowe rabi malah karo mantanmu..
Lihat Semua Chord Shinta Gisul
Posted on : by

Chord Shinta Gisul - Atiku Ajur

Related Chords: