Kunci Gitar Shinta Gisul - Aku Ngaku Salah



  Am
jujur aku salah
         Em
yen mbiyene aku bubrah..
  Dm
jujur aku ajur
         E
yen mbiyene aku mundur..

Am
yen pancen atimu
      Em
ora gelem nompo aku
Dm
tresno gari roso
          E
yen wes cidro di tinggal lungo..

(Intro) C G Dm G
        Em Am F G C..

C          Em
wes kepiye maneh
       Am         G
kabeh iki ra biso dijogo
F                 G
tresno sing tak gadang-gadang
     F         G
sak iki malah ilang..

   C       Em
janji setiamu..
          Am         G
ning nyatane ra biso digugu
F             G
roso tresnoku sing gedhe
    F          E
jebule ra di gape..

 G
ora kurang-kurang
           C
anggonku nglabuhi tresnaku
  G
kowe sing tak sayang
    E
jebule malah ilang..

(Chorus)
  Am
jujur aku salah
         Em
yen mbiyene aku bubrah..
  Dm
jujur aku ajur
         E
yen mbiyene aku mundur..

    Am
yen pancen atimu
      Em
ora gelem nompo aku
    Dm
tresno gari roso
          E
yen wes cidro di tinggal lungo..

(Int.) Am...
       C G Dm G
       Em Am F G C..

   C       Em
janji setiamu..
          Am         G
ning nyatane ra biso digugu
F             G
roso tresnoku sing gedhe
    F          E
jebule ra di gape..

 G
ora kurang-kurang
           C
anggonku nglabuhi tresnaku
  G
kowe sing tak sayang
    E
jebule malah ilang..

(Chorus)
  Am
jujur aku salah
         Em
yen mbiyene aku bubrah..
  Dm
jujur aku ajur
         E
yen mbiyene aku mundur..

    Am
yen pancen atimu
      Em
ora gelem nompo aku
    Dm
tresno gari roso
          E                    Am
yen wes cidro di tinggal lungo..

  Am
jujur aku salah
         Em
yen mbiyene aku bubrah..
  Dm
jujur aku ajur
         E
yen mbiyene aku mundur..

    Am
yen pancen atimu
      Em
ora gelem nompo aku
    Dm
tresno gari roso
          E                    Am
yen wes cidro di tinggal lungo..
Lihat Semua Chord Shinta Gisul
Posted on : by
Related Chords: