Kunci Gitar Intan Chacha - Aku Sopomu



Capo di fret 1

                 Am
sak tenane ning atiku..
C                Dm
 roso sayang ro awakmu
  G                   C
nanging.. aku mung koncomu..

              Dm                  G
tak tutup-tutupi roso ning njero ati..
            C         Em            Am
mergo aku sadar liane akeh sing ngantri..
           Dm                       G
yo wis rapopo tak simpen ning njero dodo
                 C
nek jodoh ora ngeliyo..

(Intro) Am  Em  F G C

(Chorus)
             F               G
yo wis tak pikir.. aku iki sopomu
                C    Em         Am
mung sewates konco.. kowe ning aku..
           Dm
amung dadi konco curhatmu
    G              C
menghibur dirimu saat sepi..

           F                  G
kepiye carane.. aku iso ngungkapke
                C
tresnoku sing gede
      Em         Am
malah karo konco dewe..
         Dm                       G
kepiye maneh kowe nganggep aku konco..
              C
aku dudu sopo sopo..

(Int.) Am Em F C
       Dm G C

              Dm                  G
tak tutup-tutupi roso ning njero ati..
            C         Em            Am
mergo aku sadar liane akeh sing ngantri..
           Dm                       G
yo wis rapopo tak simpen ning njero dodo
                 C
nek jodoh ora ngeliyo..

(Chorus)
             F               G
yo wis tak pikir.. aku iki sopomu
                C    Em         Am
mung sewates konco.. kowe ning aku..
           Dm
amung dadi konco curhatmu
    G              C
menghibur dirimu saat sepi..

           F                  G
kepiye carane.. aku iso ngungkapke
                C
tresnoku sing gede
      Em         Am
malah karo konco dewe..
         Dm                       G
kepiye maneh kowe nganggep aku konco..
              C
aku dudu sopo sopo..

             F               G
yo wis tak pikir.. aku iki sopomu
                C    Em         Am
mung sewates konco.. kowe ning aku..
           Dm
amung dadi konco curhatmu
    G              C
menghibur dirimu saat sepi..

           F                  G
kepiye carane.. aku iso ngungkapke
                C
tresnoku sing gede
      Em         Am
malah karo konco dewe..
         Dm                       G
kepiye maneh kowe nganggep aku konco..
              C
aku dudu sopo sopo..



Intan Chacha - Aku Sopomu

                 A#m
sak tenane ning atiku..
C#               D#m
 roso sayang ro awakmu
  G#                  C#
nanging.. aku mung koncomu..

              D#m                 G#
tak tutup-tutupi roso ning njero ati..
            C#        Fm            A#m
mergo aku sadar liane akeh sing ngantri..
           D#m                      G#
yo wis rapopo tak simpen ning njero dodo
                 C#
nek jodoh ora ngeliyo..

(Intro) A#m  Fm  F# G# C#

(Chorus)
             F#              G#
yo wis tak pikir.. aku iki sopomu
                C#   Fm         A#m
mung sewates konco.. kowe ning aku..
           D#m
amung dadi konco curhatmu
    G#             C#
menghibur dirimu saat sepi..

           F#                 G#
kepiye carane.. aku iso ngungkapke
                C#
tresnoku sing gede
      Fm         A#m
malah karo konco dewe..
         D#m                      G#
kepiye maneh kowe nganggep aku konco..
              C#
aku dudu sopo sopo..

(Int.) A#m Fm F# C#
       D#m G# C#

              D#m                 G#
tak tutup-tutupi roso ning njero ati..
            C#        Fm            A#m
mergo aku sadar liane akeh sing ngantri..
           D#m                      G#
yo wis rapopo tak simpen ning njero dodo
                 C#
nek jodoh ora ngeliyo..

(Chorus)
             F#              G#
yo wis tak pikir.. aku iki sopomu
                C#   Fm         A#m
mung sewates konco.. kowe ning aku..
           D#m
amung dadi konco curhatmu
    G#             C#
menghibur dirimu saat sepi..

           F#                 G#
kepiye carane.. aku iso ngungkapke
                C#
tresnoku sing gede
      Fm         A#m
malah karo konco dewe..
         D#m                      G#
kepiye maneh kowe nganggep aku konco..
              C#
aku dudu sopo sopo..

             F#              G#
yo wis tak pikir.. aku iki sopomu
                C#   Fm         A#m
mung sewates konco.. kowe ning aku..
           D#m
amung dadi konco curhatmu
    G#             C#
menghibur dirimu saat sepi..

           F#                 G#
kepiye carane.. aku iso ngungkapke
                C#
tresnoku sing gede
      Fm         A#m
malah karo konco dewe..
         D#m                      G#
kepiye maneh kowe nganggep aku konco..
              C#
aku dudu sopo sopo..
Lihat Semua Chord Intan Chacha
Posted on : by
Related Chords: