Kunci Gitar Kesekso Kangen - Trio Macan



(Intro) C F C F C F C

G         C
sawangen awak ku iki..
F              C
 mugo kowe ngerteni..
F        C
 rasane ati iki..
Dm               G
 kesekso mergo kangen..

F          C
 ninggalke kowe..
F              G
 gawe atiku rindu..
          C     F G C
kangen sliramu..

           C
rangkulen aku..
F                  C
 sandarno ning pundakku..
Dm                 G
 loro sing wingi wingi..
F  G         C     F G C
 mugo enggal mari..

(Chorus)
    F  G              Em
tresno.. kowe sing nduweni..
A
 tak simpen tak dadekke
               Dm
kembang.. ning ati..
      G                  C
mugo iso mekar.. lan mewangi..

 F  G                   Em
aku.. mung kangen ro sliramu..
A                      Dm
 kowe sing iso mbusak eluh iku
          G                  C
kowe sing iso nambani roso kangenku..

(Int.) F G Em Am F G C
       F G C

           C
rangkulen aku..
F                  C
 sandarno ning pundakku..
Dm                 G
 loro sing wingi wingi..
F  G         C
 mugo enggal mari..

(Chorus)
    F  G              Em
tresno.. kowe sing nduweni..
A
 tak simpen tak dadekke
               Dm
kembang.. ning ati..
      G                  C
mugo iso mekar.. lan mewangi..

 F  G                   Em
aku.. mung kangen ro sliramu..
A                      Dm
 kowe sing iso mbusak eluh iku
          G                  C
kowe sing iso nambani roso kangenku..

  F  G             Em
kowe.. ning endi papanmu..
A                   Dm
 aku iseh setyo ngenteni
       G                    C
balimu sesandingan karo awakku..

 F  G              Em
aku.. iseh setyo karo janjiku
       A                       Dm
ning kene.. aku iseh sayang sliramu
          G
tak jaluk sing sabar
                C
nunggu.. tekaku bali..

(Outro) F  G  C  F G C
Lihat Semua Chord Trio Macan
Posted on : by
Related Chords: