Kunci Gitar Safira Inema - Cukup Semanten



Capo di fret 2

(Intro) F  Em  Dm G C..

      C          G
cukup semanten sayang..
         F
aku sing tak ngalah
      G        C
mergo aku uwes pasrah..
        Am          Dm
yowes kowe.. kanggo dek'e
          G         C
tak dongakne tresno selawase..

(Intro) F  Em  Dm G C..

C       G/B    Am         -G
sak tenane aku wes ngerti..
F           Em         G
sayang karo dek'e ning aku..
Em                     Am
biyen janji bakal nglalekake..
        Dm                G
nanging tresnamu.. tekan saiki..

C        G/B       Am        -G
yo wes aku sing ngalah lungo..
   F       Em        Dm       G
mergo karo dek'e nyambung tresno..
 Em                   Am
timbang soyo gawe aku loro..
  Dm               G
sadar diri saiki aku sopo..

(Chorus)
      C          G
cukup semanten sayang..
         F
aku sing tak ngalah
       G          C
mergo aku uwes nyerah..
     Am           Dm
percuma.. yen tak oyak o
   G
atimu.. wes ono sing liyo..

      C          G
cukup semanten sayang..
         F
aku sing tak ngalah
      G        C
mergo aku uwes pasrah..
        Am          Dm
yowes kowe.. kanggo dek'e
          G           C
tak dongakne tresno selawase..

(Int.) F  Em  Dm  C..
       F G C-G/B-Am
       Dm G C..

C        G/B       Am        -G
yo wes aku sing ngalah lungo..
   F       Em        Dm       G
mergo karo dek'e nyambung tresno..
 Em                   Am
timbang soyo gawe aku loro..
  Dm               G
sadar diri saiki aku sopo..

(Chorus)
      C          G
cukup semanten sayang..
         F
aku sing tak ngalah
       G          C
mergo aku uwes nyerah..
     Am           Dm
percuma.. yen tak oyak o
   G
atimu.. wes ono sing liyo..

      C          G
cukup semanten sayang..
         F
aku sing tak ngalah
      G        C
mergo aku uwes pasrah..
        Am          Dm
yowes kowe.. kanggo dek'e
          G           C
tak dongakne tresno selawase..

      C          G
cukup semanten sayang..
         F
aku sing tak ngalah
       G          C
mergo aku uwes nyerah..
     Am           Dm
percuma.. yen tak oyak o
   G
atimu.. wes ono sing liyo..

      C          G
cukup semanten sayang..
         F
aku sing tak ngalah
      G        C
mergo aku uwes pasrah..
        Am          Dm
yowes kowe.. kanggo dek'e
          G           C
tak dongakne tresno selawase..
        Am          Dm
yowes kowe.. kanggo dek'e
          G           F       G C
tak dongakne tresno selawase..



Safira Inema - Cukup Semanten

(Intro) G  F#m  Em A D..

      D          A
cukup semanten sayang..
         G
aku sing tak ngalah
      A        D
mergo aku uwes pasrah..
        Bm          Em
yowes kowe.. kanggo dek'e
          A         D
tak dongakne tresno selawase..

(Intro) G  F#m  Em A D..

D       A/C#   Bm         -A
sak tenane aku wes ngerti..
G           F#m        A
sayang karo dek'e ning aku..
F#m                    Bm
biyen janji bakal nglalekake..
        Em                A
nanging tresnamu.. tekan saiki..

D        A/C#      Bm        -A
yo wes aku sing ngalah lungo..
   G       F#m       Em       A
mergo karo dek'e nyambung tresno..
 F#m                  Bm
timbang soyo gawe aku loro..
  Em               A
sadar diri saiki aku sopo..

(Chorus)
      D          A
cukup semanten sayang..
         G
aku sing tak ngalah
       A          D
mergo aku uwes nyerah..
     Bm           Em
percuma.. yen tak oyak o
   A
atimu.. wes ono sing liyo..

      D          A
cukup semanten sayang..
         G
aku sing tak ngalah
      A        D
mergo aku uwes pasrah..
        Bm          Em
yowes kowe.. kanggo dek'e
          A           D
tak dongakne tresno selawase..

(Int.) G  F#m  Em  D..
       G A D-A/C#-Bm
       Em A D..

D        A/C#      Bm        -A
yo wes aku sing ngalah lungo..
   G       F#m       Em       A
mergo karo dek'e nyambung tresno..
 F#m                  Bm
timbang soyo gawe aku loro..
  Em               A
sadar diri saiki aku sopo..

(Chorus)
      D          A
cukup semanten sayang..
         G
aku sing tak ngalah
       A          D
mergo aku uwes nyerah..
     Bm           Em
percuma.. yen tak oyak o
   A
atimu.. wes ono sing liyo..

      D          A
cukup semanten sayang..
         G
aku sing tak ngalah
      A        D
mergo aku uwes pasrah..
        Bm          Em
yowes kowe.. kanggo dek'e
          A           D
tak dongakne tresno selawase..

      D          A
cukup semanten sayang..
         G
aku sing tak ngalah
       A          D
mergo aku uwes nyerah..
     Bm           Em
percuma.. yen tak oyak o
   A
atimu.. wes ono sing liyo..

      D          A
cukup semanten sayang..
         G
aku sing tak ngalah
      A        D
mergo aku uwes pasrah..
        Bm          Em
yowes kowe.. kanggo dek'e
          A           D
tak dongakne tresno selawase..
        Bm          Em
yowes kowe.. kanggo dek'e
          A           G       A D
tak dongakne tresno selawase..

Chord Safira Inema

Chord Safira Inema - Cukup Semanten

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :