Kunci Gitar Hana Monina - Tresno Selawase



Capo di fret 2

(Intro) C  D  G Bm Em
        C  D  G C G

                C
rungokno laguku iki..
D                    G
 ungkapke swara ning ati
Bm          Em
kanggo sliramu..
                  C
sing paling tak sayang..
         D               G    C G
ning uripku.. tresno selawase..

                C
gedene roso tresnomu..
D             G    Bm     Em
 tulus nompo aku.. opo anane..
          C                    D
seneng atiku ..iso nyawang esemmu..
            G  C G
ning sandingku..

(Chorus)
      C                    D
selawase tresnaku tulus sliramu
          G      Bm     Em
yo mung siji.. raono liane..
        C              D
susah seneng.. tak lakoni..
                 G  C G
nganti tekan matiku..

(Int.) C  D  G Bm Em
       C  D  G C G

                C
gedene roso tresnomu..
D             G    Bm     Em
 tulus nompo aku.. opo anane..
          C                    D
seneng atiku ..iso nyawang esemmu..
            G  C G
ning sandingku..

(Chorus)
      C                    D
selawase tresnaku tulus sliramu
          G      Bm     Em
yo mung siji.. raono liane..
        C              D
susah seneng.. tak lakoni..
                 G
nganti tekan matiku..

      C                    D
selawase tresnaku tulus sliramu
          G      Bm     Em
yo mung siji.. raono liane..
        C              D
susah seneng.. tak lakoni..
                 G
nganti tekan matiku..

        C              D
susah seneng.. tak lakoni..
                 G  C G
nganti tekan matiku..



Hana Monina - Tresno Selawase

(Intro) D  E  A C#m F#m
        D  E  A D A

                D
rungokno laguku iki..
E                    A
 ungkapke swara ning ati
C#m         F#m
kanggo sliramu..
                  D
sing paling tak sayang..
         E               A    D A
ning uripku.. tresno selawase..

                D
gedene roso tresnomu..
E             A    C#m    F#m
 tulus nompo aku.. opo anane..
          D                    E
seneng atiku ..iso nyawang esemmu..
            A  D A
ning sandingku..

(Chorus)
      D                    E
selawase tresnaku tulus sliramu
          A      C#m    F#m
yo mung siji.. raono liane..
        D              E
susah seneng.. tak lakoni..
                 A  D A
nganti tekan matiku..

(Int.) D  E  A C#m F#m
       D  E  A D A

                D
gedene roso tresnomu..
E             A    C#m    F#m
 tulus nompo aku.. opo anane..
          D                    E
seneng atiku ..iso nyawang esemmu..
            A  D A
ning sandingku..

(Chorus)
      D                    E
selawase tresnaku tulus sliramu
          A      C#m    F#m
yo mung siji.. raono liane..
        D              E
susah seneng.. tak lakoni..
                 A
nganti tekan matiku..

      D                    E
selawase tresnaku tulus sliramu
          A      C#m    F#m
yo mung siji.. raono liane..
        D              E
susah seneng.. tak lakoni..
                 A
nganti tekan matiku..

        D              E
susah seneng.. tak lakoni..
                 A  D A
nganti tekan matiku..
Lihat Semua Chord Hana Monina
Posted on : by
Related Chords: