REDSOX DPR - Sanes Tiyang Sae Chord Mudah

C                F
pripun kabare sakniki..
          Dm           G       C
njenengan sing riyin onten ati kulo..
Am                  Dm
sing we nglarani ra kiro kiro..
     G                  C    G
njenengan.. tumindhak'e olo..

    C
kepiye saiki kabare saiki
              F
kowe ono ning endi
(kowe ono ning endi)
              Dm
wes ndue anak piro
(wes ndue anak piro)
            G
uripe wes seneng po iseh rekoso

            C
jalarane mbiyen koe ndisik mulai
               F
aku tok singkirkan seakan tak peduli
           Dm
aku jaga hati tapi tak hati hati
               G
sehingga rawan tuk kau ciderai

Em            Am
tak cobo masa bodoh
Em         Am
karo macak bakoh
       F                   Fm
tapi tetep wae ati iki ringkih..
G         C    G
gampang rapuh..

(Chorus)
C                F
pripun kabare sakniki..
          Dm           G       C
njenengan sing riyin onten ati kulo..
Am                    Dm
sing we nglarani ra kiro kiro..
     G                  C    G
njenengan.. tumindhak'e olo..

  C
becik ketitik olo pancen ketoro
     Am
watakmu ora apik wes gawe aku cidro
      Dm
mergo mung sugih bondho
nganti lali aku sopo
      G
uwong sing wani rekoso..

             C
demi satu cinta opo wae tak labuhi
             F
dadi bucin barang aku wes tau nglakoni
              Dm
nanging opo saiki mbok gawe loro ati
                G
jebul ning mburiku dolanan geni..

       F              G
demi kae aku mbok tinggalke
        Em                  Am
kowe ra ngerti koyo ngopo rasane
         F                           Fm
aku sing mung modal semangat mencintai..
      G             C   G
kalah ro sing ngragati..

(Chorus)
C                F
pripun kabare sakniki..
          Dm           G       C
njenengan sing riyin onten ati kulo..
Am                       Dm
sing we nglarani ra kiro kiro..
     G                  C    G
njenengan.. tumindhak'e olo..

C
kulo teng mriki
       F
mboten ajeng pripun pripun..
     Dm             G           C
kulo pun ngalah lungkrah mboten bungah..
Am                  Dm
amargi kulo sanes tiyang sae
         G                   C
sing wes jelas kalah sak kabehane..

Am                     Dm
nanging jebule pacarmu sing kae 
    G                 C
sugihe bondone wong tuone..



chordindonesia.com

B                E
pripun kabare sakniki..
          C#m          F#      B
njenengan sing riyin onten ati kulo..
G#m                 C#m
sing we nglarani ra kiro kiro..
     F#                 B    F#
njenengan.. tumindhak'e olo..

    B
kepiye saiki kabare saiki
              E
kowe ono ning endi
(kowe ono ning endi)
              C#m
wes ndue anak piro
(wes ndue anak piro)
            F#
uripe wes seneng po iseh rekoso

            B
jalarane mbiyen koe ndisik mulai
               E
aku tok singkirkan seakan tak peduli
           C#m
aku jaga hati tapi tak hati hati
               F#
sehingga rawan tuk kau ciderai

D#m           G#m
tak cobo masa bodoh
D#m        G#m
karo macak bakoh
       E                   Em
tapi tetep wae ati iki ringkih..
F#        B    F#
gampang rapuh..

(Chorus)
B                E
pripun kabare sakniki..
          C#m          F#      B
njenengan sing riyin onten ati kulo..
G#m                   C#m
sing we nglarani ra kiro kiro..
     F#                 B    F#
njenengan.. tumindhak'e olo..

  B
becik ketitik olo pancen ketoro
     G#m
watakmu ora apik wes gawe aku cidro
      C#m
mergo mung sugih bondho
nganti lali aku sopo
      F#
uwong sing wani rekoso..

             B
demi satu cinta opo wae tak labuhi
             E
dadi bucin barang aku wes tau nglakoni
              C#m
nanging opo saiki mbok gawe loro ati
                F#
jebul ning mburiku dolanan geni..

       E              F#
demi kae aku mbok tinggalke
        D#m                 G#m
kowe ra ngerti koyo ngopo rasane
         E                           Em
aku sing mung modal semangat mencintai..
      F#            B   F#
kalah ro sing ngragati..

(Chorus)
B                E
pripun kabare sakniki..
          C#m          F#      B
njenengan sing riyin onten ati kulo..
G#m                      C#m
sing we nglarani ra kiro kiro..
     F#                 B    F#
njenengan.. tumindhak'e olo..

B
kulo teng mriki
       E
mboten ajeng pripun pripun..
     C#m            F#          B
kulo pun ngalah lungkrah mboten bungah..
G#m                 C#m
amargi kulo sanes tiyang sae
         F#                  B
sing wes jelas kalah sak kabehane..

G#m                    C#m
nanging jebule pacarmu sing kae 
    F#                B
sugihe bondone wong tuone..

Chord Sanes Tiyang Sae