Kunci Gitar Didi Kempot - Tresno Selawase



(Intro) C G Am Em F  G

C
kowe pengen opo..
Dm
uwis tak wenehi
  G
kowe mbathin opo..
C
atiku wes ngerti
Am       F
aku wani loro..
G         C
rekoso ra wedi
Am          F      G
urip kanggo kowe.. sayang..

(Chorus)
     C          G
aku ora bakal lali..
         Am           Em
ngancani lan tresno selawase
F        C
 ngantio srengenge
Dm            G
 ngilang ning bumi..

          C         G
nganti mbesuk aku mati
       Am         Em
aku nyuwun marang Illahi
F           C
 sing tak suwun bareng
Dm          G      C
neng swargo.. dadi siji..

(Intro) C G Am Em F  G

C
meluo ngerti..
Dm
awan lan wengiku
G
yen aku ndungo..
C
mung kanggo uripmu
   Am        F
Gusti kulo nyuwun..
G         C
nyuwun dipun jagi
Am         F        G
Gusti kulo tresno.. tresno..

(Chorus)
     C          G
aku ora bakal lali..
         Am           Em
ngancani lan tresno selawase
F        C
 ngantio srengenge
Dm            G
 ngilang ning bumi..

          C         G
nganti mbesuk aku mati
       Am         Em
aku nyuwun marang Illahi
F           C
 sing tak suwun bareng
Dm          G      C
neng swargo.. dadi siji..

(Int.) C G Am Em F C G...

   Am         F
Gusti kulo nyuwun ..
   G         C
nyuwun dipun jagi..
   Am          F        G
Gusti kulo tresno.. tresno..

(Chorus)
     C          G
aku ora bakal lali..
         Am           Em
ngancani lan tresno selawase
F        C
 ngantio srengenge
Dm            G
 ngilang ning bumi..

          C         G
nganti mbesuk aku mati
       Am         Em
aku nyuwun marang Illahi
F           C
 sing tak suwun bareng
Dm          G      C
neng swargo.. dadi siji..



Didi Kempot - Tresno Selawase

(Intro) A E F#m C#m D  E

A
kowe pengen opo..
Bm
uwis tak wenehi
  E
kowe mbathin opo..
A
atiku wes ngerti
F#m      D
aku wani loro..
E         A
rekoso ra wedi
F#m         D      E
urip kanggo kowe.. sayang..

(Chorus)
     A          E
aku ora bakal lali..
         F#m          C#m
ngancani lan tresno selawase
D        A
 ngantio srengenge
Bm            E
 ngilang ning bumi..

          A         E
nganti mbesuk aku mati
       F#m        C#m
aku nyuwun marang Illahi
D           A
 sing tak suwun bareng
Bm          E      A
neng swargo.. dadi siji..

(Intro) A E F#m C#m D  E

A
meluo ngerti..
Bm
awan lan wengiku
E
yen aku ndungo..
A
mung kanggo uripmu
   F#m       D
Gusti kulo nyuwun..
E         A
nyuwun dipun jagi
F#m        D        E
Gusti kulo tresno.. tresno..

(Chorus)
     A          E
aku ora bakal lali..
         F#m          C#m
ngancani lan tresno selawase
D        A
 ngantio srengenge
Bm            E
 ngilang ning bumi..

          A         E
nganti mbesuk aku mati
       F#m        C#m
aku nyuwun marang Illahi
D           A
 sing tak suwun bareng
Bm          E      A
neng swargo.. dadi siji..

(Int.) A E F#m C#m D A E...

   F#m        D
Gusti kulo nyuwun ..
   E         A
nyuwun dipun jagi..
   F#m         D        E
Gusti kulo tresno.. tresno..

(Chorus)
     A          E
aku ora bakal lali..
         F#m          C#m
ngancani lan tresno selawase
D        A
 ngantio srengenge
Bm            E
 ngilang ning bumi..

          A         E
nganti mbesuk aku mati
       F#m        C#m
aku nyuwun marang Illahi
D           A
 sing tak suwun bareng
Bm          E      A
neng swargo.. dadi siji..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: