Kunci Gitar Safira Inema - Opo Kudu Aku



Capo di fret 4

(Intro) F G Em Am
        Dm  G..

C       F         C   F
 karepe aku lan kowe..
C     F      G
 biso dadi siji..
Em      E        Am        Dm
 mergo ati ora biso.. diapusi..
   G                            C   F G
mergo tresnaku yo mung kanggo kowe..

C           F        C   F
 nanging nyapo we saiki..
C        F          G
 malah mblenjani janji..
Em       E          Am
 pas aku lagi katresnan..
            Dm
kowe ngelarani..
   G                       C
sampek kapan kowe biso mareni..

(Intro) F G C..

(Chorus)
          F                   G
opo kudu aku.. sing ngrasakne loro..
           Em
opo ra kelingan sopo..
                Am
sing gawe dalan katresnan..
          Dm               G
sawangen aku.. rungokno sworoku..
          C
aku ora bakal mundur
            C7
masio wes kadung ajur

           F                 G
gedene segoro.. sik gede tresnaku..
             Em
sak derese banyu mili
                 Am
sik derese tangisku iki
              Dm                G
lek awakmu kondo.. yen ra nduwe roso
                     C
nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..

C           F        C   F
 nanging nyapo we saiki..
C        F          G
 malah mblenjani janji..
Em       E          Am
 pas aku lagi katresnan..
            Dm
kowe ngelarani..
   G                       C
sampek kapan kowe biso mareni..

(Intro) F G C..

(Chorus)
          F                   G
opo kudu aku.. sing ngrasakne loro..
           Em
opo ra kelingan sopo..
                Am
sing gawe dalan katresnan..
          Dm               G
sawangen aku.. rungokno sworoku..
          C
aku ora bakal mundur
            C7
masio wes kadung ajur

           F                 G
gedene segoro.. sik gede tresnaku..
             Em
sak derese banyu mili
                 Am
sik derese tangisku iki
              Dm                G
lek awakmu kondo.. yen ra nduwe roso
                     C
nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..

Am             Dm                G
 lek awakmu kondo.. yen ra nduwe roso
                     C
nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..



Safira Inema - Opo Kudu Aku

(Intro) A B G#m C#m
        F#m  B..

E       A         E   A
 karepe aku lan kowe..
E     A      B
 biso dadi siji..
G#m     G#       C#m       F#m
 mergo ati ora biso.. diapusi..
   B                            E   A B
mergo tresnaku yo mung kanggo kowe..

E           A        E   A
 nanging nyapo we saiki..
E        A          B
 malah mblenjani janji..
G#m      G#         C#m
 pas aku lagi katresnan..
            F#m
kowe ngelarani..
   B                       E
sampek kapan kowe biso mareni..

(Intro) A B E..

(Chorus)
          A                   B
opo kudu aku.. sing ngrasakne loro..
           G#m
opo ra kelingan sopo..
                C#m
sing gawe dalan katresnan..
          F#m              B
sawangen aku.. rungokno sworoku..
          E
aku ora bakal mundur
            E7
masio wes kadung ajur

           A                 B
gedene segoro.. sik gede tresnaku..
             G#m
sak derese banyu mili
                 C#m
sik derese tangisku iki
              F#m               B
lek awakmu kondo.. yen ra nduwe roso
                     E
nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..

(Int.) A B G#m C#m
       F#m B E..

E           A        E   A
 nanging nyapo we saiki..
E        A          B
 malah mblenjani janji..
G#m      G#         C#m
 pas aku lagi katresnan..
            F#m
kowe ngelarani..
   B                       E
sampek kapan kowe biso mareni..

(Intro) A B E..

(Chorus)
          A                   B
opo kudu aku.. sing ngrasakne loro..
           G#m
opo ra kelingan sopo..
                C#m
sing gawe dalan katresnan..
          F#m              B
sawangen aku.. rungokno sworoku..
          E
aku ora bakal mundur
            E7
masio wes kadung ajur

           A                 B
gedene segoro.. sik gede tresnaku..
             G#m
sak derese banyu mili
                 C#m
sik derese tangisku iki
              F#m               B
lek awakmu kondo.. yen ra nduwe roso
                     E
nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..

C#m            F#m               B
 lek awakmu kondo.. yen ra nduwe roso
                     E
nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..
Lihat Semua :

Chord Safira Inema - Opo Kudu Aku

Chord Kunci Gitar lainnya: