Kunci Gitar Safira Inema - Angin Kangen



Capo di fret 1

(Intro) Am  Dm  F E Am
        F E

Am
angin sumilir.. nggowo ceritomu..
  F                  Am
lelakon.. kang wis kedaden..
Am
sworone ndunyo.. mekane mowo..
     F                    Am  E
dadi saksi kangenku wengi iki..
  F             Am
kangen marang sliramu..

(Intro) G  Am  F E Am E

Am
cahyaning mbulan.. sorote lintang..
         F
ngancani wengi kang sepi
      Am
ing lerenge gunung..
E              Am
abot roso.. kroso ati nelongso..
F             E        Am
yen kelingan dek jaman semono..

G     C
opo.. aku doso opo..
Dm                E
sing gawe atimu gelo..

(Chorus)
     Am               Dm
wong bagus rungokno tangise ati..
G              C
 saben wayah rino lan wengi..
F                  Dm
 tansah pengen ketemu..
                E
senadyan mung sedelo..
           Am       E
nggo tombo kangenku..

     Am               Dm
wong bagus sawangen padange mbulan..
G               C
 aku nangis amargo lagi kelingan..
F                Dm
 eling marang esemu..
                E
ngguyumu lan swaramu..
                   Am     E
sing bendino ngancani aku..

Am
angin sumilir.. wartakno kangenku..

(Int.) G  Am  F E Am E

Am
cahyaning mbulan.. sorote lintang..
         F
ngancani wengi kang sepi
      Am
ing lerenge gunung..
E              Am
abot roso.. kroso ati nelongso..
F             E        Am
yen kelingan dek jaman semono..

G     C
opo.. aku doso opo..
Dm                E
sing gawe atimu gelo..

(Chorus)
     Am               Dm
wong bagus rungokno tangise ati..
G              C
 saben wayah rino lan wengi..
F                  Dm
 tansah pengen ketemu..
                E
senadyan mung sedelo..
           Am       E
nggo tombo kangenku..

     Am               Dm
wong bagus sawangen padange mbulan..
G               C
 aku nangis amargo lagi kelingan..
F                Dm
 eling marang esemu..
                E
ngguyumu lan swaramu..
                 Am       E Am
sing bendino ngancani aku..



Safira Inema - Angin Kangen

(Intro) A#m  D#m  F# F A#m
        F# F

A#m
angin sumilir.. nggowo ceritomu..
  F#                 A#m
lelakon.. kang wis kedaden..
A#m
sworone ndunyo.. mekane mowo..
     F#                   A#m F
dadi saksi kangenku wengi iki..
  F#            A#m
kangen marang sliramu..

(Intro) G#  A#m  F# F A#m F

A#m
cahyaning mbulan.. sorote lintang..
         F#
ngancani wengi kang sepi
      A#m
ing lerenge gunung..
F              A#m
abot roso.. kroso ati nelongso..
F#            F        A#m
yen kelingan dek jaman semono..

G#    C#
opo.. aku doso opo..
D#m               F
sing gawe atimu gelo..

(Chorus)
     A#m              D#m
wong bagus rungokno tangise ati..
G#             C#
 saben wayah rino lan wengi..
F#                 D#m
 tansah pengen ketemu..
                F
senadyan mung sedelo..
           A#m      F
nggo tombo kangenku..

     A#m              D#m
wong bagus sawangen padange mbulan..
G#              C#
 aku nangis amargo lagi kelingan..
F#               D#m
 eling marang esemu..
                F
ngguyumu lan swaramu..
                   A#m    F
sing bendino ngancani aku..

A#m
angin sumilir.. wartakno kangenku..

(Int.) G#  A#m  F# F A#m F

A#m
cahyaning mbulan.. sorote lintang..
         F#
ngancani wengi kang sepi
      A#m
ing lerenge gunung..
F              A#m
abot roso.. kroso ati nelongso..
F#            F        A#m
yen kelingan dek jaman semono..

G#    C#
opo.. aku doso opo..
D#m               F
sing gawe atimu gelo..

(Chorus)
     A#m              D#m
wong bagus rungokno tangise ati..
G#             C#
 saben wayah rino lan wengi..
F#                 D#m
 tansah pengen ketemu..
                F
senadyan mung sedelo..
           A#m      F
nggo tombo kangenku..

     A#m              D#m
wong bagus sawangen padange mbulan..
G#              C#
 aku nangis amargo lagi kelingan..
F#               D#m
 eling marang esemu..
                F
ngguyumu lan swaramu..
                 A#m      F A#m
sing bendino ngancani aku..

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :