Kunci Gitar Safira Inema - Nitip Tresno



(Intro) Am G F C
        Dm  Am  F  E..

Am
tak simpen ning jero ati
  G                     C
roso tresno.. sansoyo gedi..
Dm                      Am
esemmu.. mung tansah ngangeni..
 F                         E
opo sliramu kroso.. kangen iki..

Am
pengenku tansah sesanding
  G                      C
nadyan adoh.. sek tansah eling..
   Dm               Am
mergo dewe.. uwis setuhu..
  F                  E
dadi tetaline tresno ing kalbu..

(Chorus)
       Am
tak ungkapne roso tresno
    A         Dm
sak jeru jeruning dodo..
    G
tumetese banyu moyo
      G                       C     E
tondo yekti roso tulus.. tresno iki..

       Am
tak ungkapne roso kangen
    A         Dm
sak jeru jeruning dodo..
    G
aku amung nitip asmoro
G                           C      E
panyuwunku ning kono tansah dijogo..
    F      E           Am
selawase.. tresno nggo aku..

(Int.) Am G F C
       Dm E Am E
       Am G F C
       Dm E Am..

Am
pengenku tansah sesanding
  G                      C
nadyan adoh.. sek tansah eling..
   Dm               Am
mergo dewe.. uwis setuhu..
  F                  E
dadi tetaline tresno ing kalbu..

(Chorus)
       Am
tak ungkapne roso tresno
    A         Dm
sak jeru jeruning dodo..
    G
tumetese banyu moyo
      G                       C     E
tondo yekti roso tulus.. tresno iki..

       Am
tak ungkapne roso kangen
    A         Dm
sak jeru jeruning dodo..
    G
aku amung nitip asmoro
G                           C      E
panyuwunku ning kono tansah dijogo..
    F      E           Am
selawase.. tresno nggo aku..

       Am
tak ungkapne roso tresno
    A         Dm
sak jeru jeruning dodo..
    G
tumetese banyu moyo
      G                       C     E
tondo yekti roso tulus.. tresno iki..

       Am
tak ungkapne roso kangen
    A         Dm
sak jeru jeruning dodo..
    G
aku amung nitip asmoro
G                           C      E
panyuwunku ning kono tansah dijogo..
    F      E           Am
selawase.. tresno nggo aku..
    F      E           Am
selawase.. tresno nggo aku..



Safira Inema - Nitip Tresno

(Intro) Em D C G
        Am  Em  C  B..

Em
tak simpen ning jero ati
  D                     G
roso tresno.. sansoyo gedi..
Am                      Em
esemmu.. mung tansah ngangeni..
 C                         B
opo sliramu kroso.. kangen iki..

Em
pengenku tansah sesanding
  D                      G
nadyan adoh.. sek tansah eling..
   Am               Em
mergo dewe.. uwis setuhu..
  C                  B
dadi tetaline tresno ing kalbu..

(Chorus)
       Em
tak ungkapne roso tresno
    E         Am
sak jeru jeruning dodo..
    D
tumetese banyu moyo
      D                       G     B
tondo yekti roso tulus.. tresno iki..

       Em
tak ungkapne roso kangen
    E         Am
sak jeru jeruning dodo..
    D
aku amung nitip asmoro
D                           G      B
panyuwunku ning kono tansah dijogo..
    C      B           Em
selawase.. tresno nggo aku..

(Int.) Em D C G
       Am B Em B
       Em D C G
       Am B Em..

Em
pengenku tansah sesanding
  D                      G
nadyan adoh.. sek tansah eling..
   Am               Em
mergo dewe.. uwis setuhu..
  C                  B
dadi tetaline tresno ing kalbu..

(Chorus)
       Em
tak ungkapne roso tresno
    E         Am
sak jeru jeruning dodo..
    D
tumetese banyu moyo
      D                       G     B
tondo yekti roso tulus.. tresno iki..

       Em
tak ungkapne roso kangen
    E         Am
sak jeru jeruning dodo..
    D
aku amung nitip asmoro
D                           G      B
panyuwunku ning kono tansah dijogo..
    C      B           Em
selawase.. tresno nggo aku..

       Em
tak ungkapne roso tresno
    E         Am
sak jeru jeruning dodo..
    D
tumetese banyu moyo
      D                       G     B
tondo yekti roso tulus.. tresno iki..

       Em
tak ungkapne roso kangen
    E         Am
sak jeru jeruning dodo..
    D
aku amung nitip asmoro
D                           G      B
panyuwunku ning kono tansah dijogo..
    C      B           Em
selawase.. tresno nggo aku..
    C      B           Em
selawase.. tresno nggo aku..

Chord Safira Inema

Chord Safira Inema - Nitip Tresno

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :