Kunci Gitar Safira Inema - Tresno Liyane



     C    E          Am  Gm
yen aku.. iling sliramu..
    F          Em         Dm G
rasane.. nelongso ning atiku..
    Em       E             Am G
naliko.. sih nyanding sliramu..
      F      G            C  G
tak roso.. bungah ning atiku..

   C    E              Am     Gm
saiki.. mung tinggal kenangan..
      F    Em         Dm    G -F
tresnaku.. wis keroso ilang..
    Em     E            Am    G
amergo.. kowe sing tak sayang..
   F      G            C
saiki.. disanding wong liyan..
 G           G-G      F-F
(tarik sis.. semongko..)

Em          F
 ra nyono.. atiku keronto..
D            G
 ngrasakne.. kasunyatan tresno..

(Chorus)
           F
rabiso tak lalekne..
G
roso loro iki
     E                Am
kowe tego.. cidro ing janji..
           Dm
tak roso loro iki..
     G
sing ning njero dodo..
      C
masio sampek tuo..

            F
ra biso tak lalekne..
G
roso loro iki
     E                Am
kowe tego.. cidro ing janji
           Dm
tak roso loro iki..
     G
sing ning njero dodo
      C
masio sampek tuo..

(Int.) F G E Am
       G Dm G C G

   C    E              Am     Gm
saiki.. mung tinggal kenangan..
      F    Em         Dm    G -F
tresnaku.. wis keroso ilang..
    Em     E            Am    G
amergo.. kowe sing tak sayang..
   F      G            C
saiki.. disanding wong liyan..
 G           G-G      F-F
(tarik sis.. semongko..)

Em          F
 ra nyono.. atiku keronto..
D            G
 ngrasakne.. kasunyatan tresno..

(Chorus)
           F
rabiso tak lalekne..
G
roso loro iki
     E                Am
kowe tego.. cidro ing janji..
           Dm
tak roso loro iki..
     G
sing ning njero dodo..
      C
masio sampek tuo..

            F
ra biso tak lalekne..
G
roso loro iki
     E                Am
kowe tego.. cidro ing janji
           Dm
tak roso loro iki..
     G
sing ning njero dodo
      C
masio sampek tuo..



Safira Inema - Tresno Liyane

     A    C#         F#m Em
yen aku.. iling sliramu..
    D          C#m        Bm E
rasane.. nelongso ning atiku..
    C#m      C#            F#m E
naliko.. sih nyanding sliramu..
      D      E            A  E
tak roso.. bungah ning atiku..

   A    C#             F#m    Em
saiki.. mung tinggal kenangan..
      D    C#m        Bm    E -D
tresnaku.. wis keroso ilang..
    C#m    C#           F#m   E
amergo.. kowe sing tak sayang..
   D      E            A
saiki.. disanding wong liyan..
 E           E-E      D-D
(tarik sis.. semongko..)

C#m         D
 ra nyono.. atiku keronto..
B            E
 ngrasakne.. kasunyatan tresno..

(Chorus)
           D
rabiso tak lalekne..
E
roso loro iki
     C#               F#m
kowe tego.. cidro ing janji..
           Bm
tak roso loro iki..
     E
sing ning njero dodo..
      A
masio sampek tuo..

            D
ra biso tak lalekne..
E
roso loro iki
     C#               F#m
kowe tego.. cidro ing janji
           Bm
tak roso loro iki..
     E
sing ning njero dodo
      A
masio sampek tuo..

(Int.) D E C# F#m
       E Bm E A E

   A    C#             F#m    Em
saiki.. mung tinggal kenangan..
      D    C#m        Bm    E -D
tresnaku.. wis keroso ilang..
    C#m    C#           F#m   E
amergo.. kowe sing tak sayang..
   D      E            A
saiki.. disanding wong liyan..
 E           E-E      D-D
(tarik sis.. semongko..)

C#m         D
 ra nyono.. atiku keronto..
B            E
 ngrasakne.. kasunyatan tresno..

(Chorus)
           D
rabiso tak lalekne..
E
roso loro iki
     C#               F#m
kowe tego.. cidro ing janji..
           Bm
tak roso loro iki..
     E
sing ning njero dodo..
      A
masio sampek tuo..

            D
ra biso tak lalekne..
E
roso loro iki
     C#               F#m
kowe tego.. cidro ing janji
           Bm
tak roso loro iki..
     E
sing ning njero dodo
      A
masio sampek tuo..

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :