Kunci Gitar REDSOX D.P.R feat Bagas Putra - Mendung Putih



(Intro) F G Am  Dm G Am

Am                   Dm
 mendung putih dino.. iki..
G                C    G/B
 udan grimis ora mari..
Am                  Dm
 netes eluhku neng.. pipi..
G                    C      G/B Am
 naliko kelingan tresno..ku sejati..
          Dm
kowe wes ilang..
F                    G
 ning kenanganmu rabakal ilang..

(Chorus)
   C                       F
Gusti Allah wes ngatur dalane..
   Dm                     G
Gusti Allah nduwe dalan dewe..
  C                  F
mugo kowe ugo iso nompo..
 Dm                          G
opo sing wes di gariske seng Kuoso..

Am         Am    Am   B C Dm
 mendung putih.. seng neng.. mego..
G                    C    G/B
 langit peteng ketok moto..
Am                Dm
 ora maksud aku cidro..
            G
ning kepiye maneh..
                  C     G/B   Am
iki takdir sing Kuoso.. ngertio..
            F      G             C
yen wes dalane.. kudu.. di ikhlaske..

      C
wes tau berjuang tenanan..
     F
tapi pupus neng tengah dalan..
       Dm
wes berharap neng pelaminan
        G
nanging ora dadi kasunyatan..

Em       Am  Em        Am
 dosaku opo.. salahku opo..
F                       G
 Gusti seng molak malik roso..
F                 G
 yen ra jodo iso opo..

(Chorus)
   C                       F
Gusti Allah wes ngatur dalane..
   Dm                     G
Gusti Allah nduwe dalan dewe..
  C                  F
mugo kowe ugo iso nompo..
 Dm                          G
opo sing wes di gariske seng Kuoso.. ho..

  C         E           F
kudu tak trimo opo seng wes dadi takdirku
(Gusti Allah wes ngatur dalane)
  Dm                      G
mugo Gusti paring dalan padhang nggo awakku
(Gusti Allah ndue dalan dewe)
 Em         E         F
aku percoyo iki seng apik nggo awakku
(mugo koe ugo iso nompo)
   Dm                    G
mergo garis urip uwong bedo bedo..
(opo sing wes di gariske seng Kuoso)
      C G/B Am  F   G   C
ngertio..       ha..a..aa..



REDSOX D.P.R feat Bagas Putra - Mendung Putih

(Intro) D# F Gm  Cm F Gm

Gm                   Cm
 mendung putih dino.. iki..
F                A#   F/A
 udan grimis ora mari..
Gm                  Cm
 netes eluhku neng.. pipi..
F                    A#     F/A Gm
 naliko kelingan tresno..ku sejati..
          Cm
kowe wes ilang..
D#                   F
 ning kenanganmu rabakal ilang..

(Chorus)
   A#                      D#
Gusti Allah wes ngatur dalane..
   Cm                     F
Gusti Allah nduwe dalan dewe..
  A#                 D#
mugo kowe ugo iso nompo..
 Cm                          F
opo sing wes di gariske seng Kuoso..

Gm         Gm    Gm   A A# Cm
 mendung putih.. seng neng.. mego..
F                    A#   F/A
 langit peteng ketok moto..
Gm                Cm
 ora maksud aku cidro..
            F
ning kepiye maneh..
                  A#    F/A   Gm
iki takdir sing Kuoso.. ngertio..
            D#     F             A#
yen wes dalane.. kudu.. di ikhlaske..

      A#
wes tau berjuang tenanan..
     D#
tapi pupus neng tengah dalan..
       Cm
wes berharap neng pelaminan
        F
nanging ora dadi kasunyatan..

Dm       Gm  Dm        Gm
 dosaku opo.. salahku opo..
D#                      F
 Gusti seng molak malik roso..
D#                F
 yen ra jodo iso opo..

(Chorus)
   A#                      D#
Gusti Allah wes ngatur dalane..
   Cm                     F
Gusti Allah nduwe dalan dewe..
  A#                 D#
mugo kowe ugo iso nompo..
 Cm                          F
opo sing wes di gariske seng Kuoso.. ho..

  A#        D           D#
kudu tak trimo opo seng wes dadi takdirku
(Gusti Allah wes ngatur dalane)
  Cm                      F
mugo Gusti paring dalan padhang nggo awakku
(Gusti Allah ndue dalan dewe)
 Dm         D         D#
aku percoyo iki seng apik nggo awakku
(mugo koe ugo iso nompo)
   Cm                    F
mergo garis urip uwong bedo bedo..
(opo sing wes di gariske seng Kuoso)
      A# F/A Gm  D#  F   A#
ngertio..        ha..a..aa..
Lihat Semua Chord Bagas Putra
Posted on : by
Related Chords: