Kunci Gitar Bagas Putra feat. Tika Meylani - Sepurane (Pilihane Wong Tuo)



Capo di fret 5

(Intro) Em E Am  F  G..

C
aku wis lilo..
C7                   F
yen kudu ngene kahanane..
                Dm
roso sing tak gowo..
                  G
tresno sing tak jogo..
              C         G
ra oleh restu wong tuwo..

C
duh kangmas aku..
                       F
wis ngomongke kekarepanku..
              Dm
ning kepiye maneh..
             G
bapak lan ibuku..
              C
ra maringi restu..

    F
opo sing tak roso..
     C
podo sing tok roso..
    F
aku uwis lilo..
             G
ngikhlasne kowe.. lungo..

(Chorus)
     C                 A
pangapuranen aku.. kangmas..
    F
aku raiso njogo
         G
tresnamu ning njero dodo..
  Em           Am
masio rung.. lali..
            Dm
marang kowe wingi
               G
sing tau nggemateni..

    C                A
sepurane dek aku.. lungo..
        F
ngikhlasne kowe nyanding..
          G
karo wong liyo
  Em           Am
mugio kowe bahagio..
       Dm                G
karo dee.. sing dadi pilihane..
        C F G C
wong tuwomu..

C
ben tak gowone
                          F
kabeh kenangan sing tok gawe..
                Dm
sing tak jogo suwe..
                 F
sing tak perjuangke..
        G
ora tak lalekke..

(Chorus)
     C                 A
pangapuranen aku.. kangmas..
    F
aku raiso njogo
         G
tresnamu ning njero dodo..
  Em           Am
masio rung.. lali..
            F
marang kowe wingi
               G
sing tau nggemateni..

    C                A
sepurane dek aku.. lungo..
        F
ngikhlasne kowe nyanding..
          G
karo wong liyo
  Em           Am
mugio kowe bahagio..
       F                 G
karo dee.. sing dadi pilihane..
        C
wong tuwomu..

  F           G
nasibku ngerteni..
    C          Am
senadyan loro ati..
F                   G       A
tresno raiso dadi siji.. wooo..

(Chorus)
     D                 B
pangapuranen aku.. kangmas..
    G
aku raiso njogo
         A
tresnamu ning njero dodo..
  F#m          Bm
masio rung.. lali..
            G
marang kowe wingi
               A
sing tau nggemateni..

    D         F#     Bm
sepurane dek aku.. lungo..
        G
ngikhlasne kowe nyanding..
          A
karo wong liyo
  F#           Bm
mugio kowe bahagio..
       G                 A
karo dee.. sing dadi pilihane..
       Em                A
karo dee.. sing dadi pilihane..
         G  Gm    A        D
wong tuwomu..  ngapuranen aku..



Bagas Putra feat. Tika Meylani - Sepurane (Pilihane Wong Tuo)

(Intro) Am A Dm  Bb  C..

F
aku wis lilo..
F7                   Bb
yen kudu ngene kahanane..
                Gm
roso sing tak gowo..
                  C
tresno sing tak jogo..
              F         C
ra oleh restu wong tuwo..

F
duh kangmas aku..
                       Bb
wis ngomongke kekarepanku..
              Gm
ning kepiye maneh..
             C
bapak lan ibuku..
              F
ra maringi restu..

    Bb
opo sing tak roso..
     F
podo sing tok roso..
    Bb
aku uwis lilo..
             C
ngikhlasne kowe.. lungo..

(Chorus)
     F                 D
pangapuranen aku.. kangmas..
    Bb
aku raiso njogo
         C
tresnamu ning njero dodo..
  Am           Dm
masio rung.. lali..
            Gm
marang kowe wingi
               C
sing tau nggemateni..

    F                D
sepurane dek aku.. lungo..
        Bb
ngikhlasne kowe nyanding..
          C
karo wong liyo
  Am           Dm
mugio kowe bahagio..
       Gm                C
karo dee.. sing dadi pilihane..
        F Bb C F
wong tuwo..

F
ben tak gowone
                          Bb
kabeh kenangan sing tok gawe..
                Gm
sing tak jogo suwe..
                 Bb
sing tak perjuangke..
        C
ora tak lalekke..

(Chorus)
     F                 D
pangapuranen aku.. kangmas..
    Bb
aku raiso njogo
         C
tresnamu ning njero dodo..
  Am           Dm
masio rung.. lali..
            Bb
marang kowe wingi
               C
sing tau nggemateni..

    F                D
sepurane dek aku.. lungo..
        Bb
ngikhlasne kowe nyanding..
          C
karo wong liyo
  Am           Dm
mugio kowe bahagio..
       Bb                C
karo dee.. sing dadi pilihane..
        F
wong tuwomu..

  Bb          C
nasibku ngerteni..
    F          Dm
senadyan loro ati..
Bb                  C       D
tresno raiso dadi siji.. wooo..

(Chorus)
     G                 E
pangapuranen aku.. kangmas..
    C
aku raiso njogo
         D
tresnamu ning njero dodo..
  Bm           Em
masio rung.. lali..
            C
marang kowe wingi
               D
sing tau nggemateni..

    G         B      Em
sepurane dek aku.. lungo..
        C
ngikhlasne kowe nyanding..
          D
karo wong liyo
  B            Em
mugio kowe bahagio..
       C                 D
karo dee.. sing dadi pilihane..
       Am                D
karo dee.. sing dadi pilihane..
         C  Cm    D        G
wong tuwomu..  ngapuranen aku..

Bagas Putra

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :