Kunci Gitar Bagas Putra - Paseban Kelingan Mantan



Capo di fret 2

(Intro) Dm G Em Am Dm G..

           C
tak sawang lintange wengi
       Em       E             Am
dikancani loro ati sing tok gawe..
G      Dm        G
 raiso tak trimo..

      C
ademe taman paseban..
      Em                  Am
marai kelingan jamane pacaran..
G     Dm        G         C
 pas awak dewe iseh bebarengan..

Em
tiwas tak jogo
          Am             C#m-Dm-Em
nanging malah tok tinggalno
        Dm        G           C
ra nyongko kowe tego ninggal aku lungo
      Dm          G
tresnaku dinggo kowe..
          Em         Am
wis tak pupus seko suwe..
          Dm      F         G
tiwas ngemban.. kecekel liyane..

(Chorus)
     C            G           Am
aku iseh sayang nanging kowe ora..
G      Dm        F            G
 sio sio tekan kene njogo tresno..
     C            G           Am
aku iseh seneng nanging kowe ora..
G         Dm         -Em
 senajan atiku keloro..
            F         G           C
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..

(Intro) Dm G C G

           C
tak sawang lintange wengi
       Em       E             Am
dikancani loro ati sing tok gawe..
G      Dm        G
 raiso tak trimo..

      C
ademe taman paseban..
      Em                  Am
marai kelingan jamane pacaran..
G     Dm        G         C
 pas awak dewe iseh bebarengan..

Em
tiwas tak jogo
          Am             A
nanging malah tok tinggalno
        Dm        G           C
ra nyongko kowe tego ninggal aku lungo
      Dm          G
tresnaku dinggo kowe..
          Em         Am
wis tak pupus seko suwe..
          Dm      F         G
tiwas ngemban.. kecekel liyane..

(Chorus)
     C            G           Am
aku iseh sayang nanging kowe ora..
G      Dm        F            G
 sio sio tekan kene njogo tresno..
     C            G           Am
aku iseh seneng nanging kowe ora..
G         Dm         -Em
 senajan atiku keloro..
            F         G            Dm
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..

(Int.) Dm  Em  Fm  G

(Chorus)
     C            E           Am
aku iseh sayang nanging kowe ora..
G      Dm        F            G
 sio sio tekan kene njogo tresno..
     C            G           Am
aku iseh seneng nanging kowe ora..
G         Dm         -Em
 senajan atiku keloro..
            F         G           C
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..
      Dm
masio atiku loro
          F         G          C
nanging kowe tetp kudu tak ikhlasno..



Bagas Putra - Paseban Kelingan Mantan

(Intro) Em A F#m Bm Em A..

           D
tak sawang lintange wengi
       F#m      F#            Bm
dikancani loro ati sing tok gawe..
A      Em        A
 raiso tak trimo..

      D
ademe taman paseban..
      F#m                 Bm
marai kelingan jamane pacaran..
A     Em        A         D
 pas awak dewe iseh bebarengan..

F#m
tiwas tak jogo
          Bm             D#m-Em-F#m
nanging malah tok tinggalno
        Em        A           D
ra nyongko kowe tego ninggal aku lungo
      Em          A
tresnaku dinggo kowe..
          F#m        Bm
wis tak pupus seko suwe..
          Em      G         A
tiwas ngemban.. kecekel liyane..

(Chorus)
     D            A           Bm
aku iseh sayang nanging kowe ora..
A      Em        G            A
 sio sio tekan kene njogo tresno..
     D            A           Bm
aku iseh seneng nanging kowe ora..
A         Em         -F#m
 senajan atiku keloro..
            G         A           D
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..

(Intro) Em A D A

           D
tak sawang lintange wengi
       F#m      F#            Bm
dikancani loro ati sing tok gawe..
A      Em        A
 raiso tak trimo..

      D
ademe taman paseban..
      F#m                 Bm
marai kelingan jamane pacaran..
A     Em        A         D
 pas awak dewe iseh bebarengan..

F#m
tiwas tak jogo
          Bm             B
nanging malah tok tinggalno
        Em        A           D
ra nyongko kowe tego ninggal aku lungo
      Em          A
tresnaku dinggo kowe..
          F#m        Bm
wis tak pupus seko suwe..
          Em      G         A
tiwas ngemban.. kecekel liyane..

(Chorus)
     D            A           Bm
aku iseh sayang nanging kowe ora..
A      Em        G            A
 sio sio tekan kene njogo tresno..
     D            A           Bm
aku iseh seneng nanging kowe ora..
A         Em         -F#m
 senajan atiku keloro..
            G         A            Em
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..

(Int.) Em  F#m  Gm  A

(Chorus)
     D            F#          Bm
aku iseh sayang nanging kowe ora..
A      Em        G            A
 sio sio tekan kene njogo tresno..
     D            A           Bm
aku iseh seneng nanging kowe ora..
A         Em         -F#m
 senajan atiku keloro..
            G         A           D
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..
      Em
masio atiku loro
          G         A          D
nanging kowe tetp kudu tak ikhlasno..
Lihat Semua Chord Bagas Putra
Posted on : by
Related Chords: