Kunci Gitar REDSOX D.P.R - Sermo Ninggal Cerito





Capo di fret 3

(Intro) Am D G G
        Am D G G

       G                      C
pilu rasane yen kelingan sliramu
             Am             D
wes saking suwene kowe karo aku
              G
nanging keno opo
                    C
kowe tego medot tresno
           Am              D
aku kurang opo nganti kowe lungo..

         G                      C
biyen janjimu ra bakal ninggal aku
           Am
nanging nyatane
                D
janjimu mung palsu
                  G     D
mung sandiwara cintamu..

G                  C
wis cukup ngerti wae ro watakmu
Am               D
wis ora bakal ngemis ning awakmu
Bm       Em           Am
aku duwe ati, duwe harga diri
  D                       G
lungamu ra bakal tak tangisi..

(Chorus)
               C
mung kowe sing ngerti
         D
roso ati iki
          Bm
aku ora gelem pisah
               Em
nanging aku pasrah
                Am
kowe sing tak sayang
           D
saiki wis ilang
                    G    G7
kowe mung iso tak sawang..

              C
janji tinggal janji
         D
lilakno awakku
            Bm
arep piye meneh
                    Em
iki pancen wis nasibku
               Am
kudu medot tresno
             D
di sekseni howo adem
            G         D
sing ning waduk sermo..

    G            D
birune langit ijone cemoro
    Em            Bm
anyepe banyu jembare sermo
     C            G
batinku njerit atiku kesekso
     Am            D
sliramu di jodohke wong tuo

    G           D
senajan loro isaku mung nrimo
    Em              Bm
aku percoyo karma kuwi ono
  C              G
howo adem ning waduk sermo
  Am         D      G   D
dadi seksi kowe.. cidro..

(Chorus)
               C
mung kowe sing ngerti
         D
roso ati iki
          Bm
aku ora gelem pisah
               Em
nanging aku pasrah
                Am
kowe sing tak sayang
           D
saiki wis ilang
                    G      G7
kowe mung iso tak sawang.. ho..

              C
janji tinggal janji
         D
lilakno awakku
            Bm
arep piye meneh
                    Em
iki pancen wis nasibku
               Am
kudu medot tresno
             D
di sekseni howo adem
             G
sing ning waduk sermo..



REDSOX D.P.R - Sermo Ninggal Cerito

(Intro) Cm F A# A#
        Cm F A# A#

       A#                     D#
pilu rasane yen kelingan sliramu
             Cm             F
wes saking suwene kowe karo aku
              A#
nanging keno opo
                    D#
kowe tego medot tresno
           Cm              F
aku kurang opo nganti kowe lungo..

         A#                     D#
biyen janjimu ra bakal ninggal aku
           Cm
nanging nyatane
                F
janjimu mung palsu
                  A#    F
mung sandiwara cintamu..

A#                 D#
wis cukup ngerti wae ro watakmu
Cm               F
wis ora bakal ngemis ning awakmu
Dm       Gm           Cm
aku duwe ati, duwe harga diri
  F                       A#
lungamu ra bakal tak tangisi..

(Chorus)
               D#
mung kowe sing ngerti
         F
roso ati iki
          Dm
aku ora gelem pisah
               Gm
nanging aku pasrah
                Cm
kowe sing tak sayang
           F
saiki wis ilang
                    A#   A#7
kowe mung iso tak sawang..

              D#
janji tinggal janji
         F
lilakno awakku
            Dm
arep piye meneh
                    Gm
iki pancen wis nasibku
               Cm
kudu medot tresno
             F
di sekseni howo adem
            A#        F
sing ning waduk sermo..

    A#           F
birune langit ijone cemoro
    Gm            Dm
anyepe banyu jembare sermo
     D#           A#
batinku njerit atiku kesekso
     Cm            F
sliramu di jodohke wong tuo

    A#          F
senajan loro isaku mung nrimo
    Gm              Dm
aku percoyo karma kuwi ono
  D#             A#
howo adem ning waduk sermo
  Cm         F      A#  F
dadi seksi kowe.. cidro..

(Chorus)
               D#
mung kowe sing ngerti
         F
roso ati iki
          Dm
aku ora gelem pisah
               Gm
nanging aku pasrah
                Cm
kowe sing tak sayang
           F
saiki wis ilang
                    A#     A#7
kowe mung iso tak sawang.. ho..

              D#
janji tinggal janji
         F
lilakno awakku
            Dm
arep piye meneh
                    Gm
iki pancen wis nasibku
               Cm
kudu medot tresno
             F
di sekseni howo adem
             A#
sing ning waduk sermo..

Lihat Semua Chord REDSOX D.P.R
Posted on : by
Related Chords: