Kunci Gitar Redsox D.P.R - Bedo Weton



(Intro) F G F G C

 C   G                  Am             G
aku.. uwes nyobo njogo ati njogo roso..
        F
kabeh sio-sio..
G                 C         G
 aku njogo jodone wong liyo..

C     G        E          Am       G
tego.. mergo bedo weton kowe tego..
     F
aku ora gelo..
G               C     G
 sewalike aku bahagia..

(Chorus)
C     Em                  Am
lungo.. aku milih lungo seko kowe..
A                 Dm
 mergo weton karo kahanan..
G                   C       G
 sing gawe aku kudu pisahan..

C      Em                   Am
mundur.. aku milih mundur seko kowe..
A                     Dm
 timbang malah ajur koyo ngene..
G               C           G
 aku pasrah ora tak teruske..

(Int.) C G Am Em F G C..

    Am                     Em
ho.. nanging kowe kudu ngerti..
      F         Fm          C      G
Gusti bakal mahami opo sing dipingini..

Am               Em
 Gusti ora tau salah..
       F       C
mugo bener pilihanmu
      F           G     C         G
mugo apik dinggo aku, aku pasrah..

(Chorus)
C     Em                  Am
lungo.. aku milih lungo seko kowe..
A                 Dm
 mergo weton karo kahanan..
G                   C       G
 sing gawe aku kudu pisahan..

C      Em                   Am
mundur.. aku milih mundur seko kowe..
A                     Dm
 timbang malah ajur koyo ngene..
G               C
 aku pasrah ora tak teruske..
F      G           C
 aku pamit ora tak teruske..
Lihat Semua Chord REDSOX D.P.R
Posted on : by
Related Chords: