Kunci Gitar REDSOX D.P.R - Tak Jogo





Capo di fret 4

(Intro) C  Am  F  C G
        C  Am  F  C G

  C              G
layangmu teko.. atiku loro..
  Am                F
kowe tak jogo.. ora sedelo..
 C                   G
aku ra nyongko.. kok kowe tego
  Am                  F
mileh wong liyo.. aku nelongso..

(Intro) Dm  G  F  G

(Chorus)
               C                Am
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
               F                     G
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                C                 Am
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                  F               G
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..
         C
aku lilo tenan..

        C
ning njobo ono udan
        C
tur kok ono srengenge
    Am
aku wis njogo tenan
      Am
tur kowe sak penake
       F
suwe nggonku berjuang
      F
nggo urip karo kowe
     C
tapi ternyata malah
    G                    C
aku seng tok tinggalke dewe..

           C
perih yo perih
          Am
loro yo loro
               Am
nanging piye meneh
                    F
uwis takdir sing kuoso..
             F
aku wis cobo nrimo
              G
nrimo sak kabehe
                              Dm
mugo oleh ganti sing luwih mulyo..

             G
sak jane aku wis lilo
    F           G
ngerti kowe wis bahagio..

(Chorus)
               C                Am
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
               F                     G
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                C                 Am
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                  F               G
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

               C                Am
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
               F                     G
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                C                 Am
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                  F               G
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

         C     Am  F  C G
aku lilo tenan..



REDSOX D.P.R - Tak Jogo

(Intro) E  C#m  A  E B
        E  C#m  A  E B

  E              B
layangmu teko.. atiku loro..
  C#m               A
kowe tak jogo.. ora sedelo..
 E                   B
aku ra nyongko.. kok kowe tego
  C#m                 A
mileh wong liyo.. aku nelongso..

(Intro) F#m  B  A  B

(Chorus)
               E                C#m
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
               A                     B
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                E                 C#m
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                  A               B
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..
         E
aku lilo tenan..

        E
ning njobo ono udan
        E
tur kok ono srengenge
    C#m
aku wis njogo tenan
      C#m
tur kowe sak penake
       A
suwe nggonku berjuang
      A
nggo urip karo kowe
     E
tapi ternyata malah
    B                    E
aku seng tok tinggalke dewe..

           E
perih yo perih
          C#m
loro yo loro
               C#m
nanging piye meneh
                    A
uwis takdir sing kuoso..
             A
aku wis cobo nrimo
              B
nrimo sak kabehe
                              F#m
mugo oleh ganti sing luwih mulyo..

             B
sak jane aku wis lilo
    A           B
ngerti kowe wis bahagio..

(Chorus)
               E                C#m
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
               A                     B
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                E                 C#m
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                  A               B
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

               E                C#m
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
               A                     B
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                E                 C#m
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                  A               B
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

         E     C#m  A  E B
aku lilo tenan..

Lihat Semua Chord REDSOX D.P.R
Posted on : by
Related Chords: