Kunci Gitar Bagas Putra - Aku Tetep Bali



(Intro) C Am F G

    C
sepine wengi iki
       Em
tansah gelem ngancani
    F         Em    Am
awakku.. sing loro ati..
   Dm
mergo sliramu
     F             G
sing raiso tak duweni..

   C
eluhe tangis iki
     Em
isih gelem ngenteni
     F       Em     Am
sliramu sing ngelarani..
 Dm
aku sing mesti
 F                   G
ono nek kowe nggolek'i..

(Chorus)
       C
opo to kurangku
                 Am
nganti sliramu nglali
       Dm
opo to kurangku
                G
nganti kowe nglarani
   Em         Am
yo wes.. ra popo..
        Dm
snajan atiku ra trimo
       G
aku ra lungo..

        C                   Am
opo wis kahananku kudu koyo ngene
        Dm
sliramu sing tak tresnani
         G
kok nyepelekke..
   Em                Am
janji.. sing tak patri..
        Dm
naliko mbiyen bebrayan
      G              C
saiki dadi tatu ning ati..

(Int.) C Am Dm G

(Chorus)
       C
opo to kurangku
                 Am
nganti sliramu nglali
       Dm
opo to kurangku
                G
nganti kowe nglarani
   Em         Am
yo wes.. ra popo..
        Dm
snajan atiku ra trimo
       G
aku ra lungo..

        C                   Am
opo wis kahananku kudu koyo ngene
        Dm
sliramu sing tak tresnani
         G
kok nyepelekke..
   Em                Am
janji.. sing tak patri..
        Dm
naliko mbiyen bebrayan
      G              C    C G/B Am
saiki dadi tatu ning ati..

          Dm                   G
snajan sliramu kerepe nglarani ati
            C
aku tetep bali..
Lihat Semua Chord Bagas Putra
Posted on : by
Related Chords: