Kunci Gitar Pendhoza - Tulisan Ati



Capo di fret 3

(Intro) C D G
        Am D..

    G           D
tak tulis ning ati
         Em        Bm
nganggo eluh mata iki
  C        G
cerito aku ro kowe
     Am       D
akeh lika likune..

G          D
sak bendinane..
          Em         Bm
mesti tak donga-dongake
    C       G
ben supoyo awak dewe
    Am         D
langgeng selawase..

  Em             Bm
rungakna suarane ati
  C          G
lewat laguku iki
    Em          Bm
ojo nganti ngelarani
 C         Am        D
aku mesti ora mari mari..

(Chorus)
D       C         D           G
matur nuwun.. wis gelem ngenteni..
             Am
ratau mblenjani..
      B             Em
eling sumpah lan janji..
   D      C
percoyo wae..
      D           Bm   Em
aku bakal merjuangke kowe..
    Am
ojo sedih atimu..
        D              G
separuh nyawaku.. sliramu..

(Rapp)
Em            C                     G
 tulisan ati iki nggambarke kabeh rasa
         D                  Em
aku ro kowe sing duweni cerito
            D              C
tulung di jaga saling percaya..

Em          C                  G
 aku ning kene mung eling sliramu
        D                  Em
urip raiso yen tanpa tresnamu
         D         C  D      Em
kabeh merga.. setyaku.. setyaku..

(matur nuwun nimas
awit kasetianmu marang aku
biso njalari..
bebasan separuh nyawaku
manggon ono ning sliramu)

  Em             Bm
rungakna suarane ati
  C          G
lewat laguku iki
    Em          Bm
ojo nganti ngelarani
 C                   D
aku mesti ora mari mari..

(Chorus)
D       C         D           G
matur nuwun.. wis gelem ngenteni..
             Am
ratau mblenjani..
      B             Em
eling sumpah lan janji..
   D      C
percoyo wae..
      D           Bm   Em
aku bakal merjuangke kowe..
    Am
ojo sedih atimu..
        D
separuh nyawaku..

D       C         D           G
matur nuwun.. wis gelem ngenteni..
             Am
ratau mblenjani..
      B             Em
eling sumpah lan janji..
   D      C
percoyo wae..
      D           Bm   Em
aku bakal merjuangke kowe..
    Am
ojo sedih atimu..
        D              G D C D Em
separuh nyawaku.. sliramu..



Pendhoza - Tulisan Ati

(Intro) D# F A#
        Cm F..

    A#          F
tak tulis ning ati
         Gm        Dm
nganggo eluh mata iki
  D#       A#
cerito aku ro kowe
     Cm       F
akeh lika likune..

A#         F
sak bendinane..
          Gm         Dm
mesti tak donga-dongake
    D#      A#
ben supoyo awak dewe
    Cm         F
langgeng selawase..

  Gm             Dm
rungakna suarane ati
  D#         A#
lewat laguku iki
    Gm          Dm
ojo nganti ngelarani
 D#        Cm        F
aku mesti ora mari mari..

(Chorus)
F       D#        F           A#
matur nuwun.. wis gelem ngenteni..
             Cm
ratau mblenjani..
      D             Gm
eling sumpah lan janji..
   F      D#
percoyo wae..
      F           Dm   Gm
aku bakal merjuangke kowe..
    Cm
ojo sedih atimu..
        F              A#
separuh nyawaku.. sliramu..

(Rapp)
Gm            D#                    A#
 tulisan ati iki nggambarke kabeh rasa
         F                  Gm
aku ro kowe sing duweni cerito
            F              D#
tulung di jaga saling percaya..

Gm          D#                 A#
 aku ning kene mung eling sliramu
        F                  Gm
urip raiso yen tanpa tresnamu
         F         D# F      Gm
kabeh merga.. setyaku.. setyaku..

(matur nuwun nimas
awit kasetianmu marang aku
biso njalari..
bebasan separuh nyawaku
manggon ono ning sliramu)

  Gm             Dm
rungakna suarane ati
  D#         A#
lewat laguku iki
    Gm          Dm
ojo nganti ngelarani
 D#                  F
aku mesti ora mari mari..

(Chorus)
F       D#        F           A#
matur nuwun.. wis gelem ngenteni..
             Cm
ratau mblenjani..
      D             Gm
eling sumpah lan janji..
   F      D#
percoyo wae..
      F           Dm   Gm
aku bakal merjuangke kowe..
    Cm
ojo sedih atimu..
        F
separuh nyawaku..

F       D#        F           A#
matur nuwun.. wis gelem ngenteni..
             Cm
ratau mblenjani..
      D             Gm
eling sumpah lan janji..
   F      D#
percoyo wae..
      F           Dm   Gm
aku bakal merjuangke kowe..
    Cm
ojo sedih atimu..
        F              A# F D# F Gm
separuh nyawaku.. sliramu..
Lihat Semua Chord Pendhoza
Posted on : by
Related Chords: