Kunci Gitar Pendhoza - Pengagum Rahasia



(Intro) G D/F# Em D
        G D/F# Em D G

   G             D/F#
tratapan atiku naliko
  Em                D
koe liwat ning ngarepe mata
  C           Bm
rasa iki dadi ra karuan
   A                   D
nyawang koe sing ayu tenan..

  G             D/F#
saben bengi kegowo ngimpi
    Em                  D
esemmu sing manis ngayemke ati
  C             Bm
gawe aku pengen kenal koe
  A/C#               D
muga durung ono sing due..

F              G
aku salah menduga
         Em             Am
ternyata kau ada yang punya..
      F          G
seketika aku kecewa
         E
ku pilih saja..
                  Am  G
jadi pengagum rahasia..

(Chorus)
       F               G
bola-bali aku mung iso nyawang
        C       G/B       Am
soyo ngawur iki dadi rasa sayang
         F                     G
pengen cedak nanging aku malah wedi
        E                      Am G
merga kowe.. wis ono sing nduweni..

       F                    G
kudu piye yen wis ngene kahanane
       C          G/B          Am
soyo suwe roso ku mung kanggo awake
        F                     G
tekan kapan anggonku sing ngrasakke
           E                      Am  G
mending ndonga.. sesuk aku jodone kae..

            F                G
kebacut kedanan aku karo esemmu
               C         G/B        Am
bingung piye carane mendapatkan dirimu
                F                G
sadar diri ning matamu aku iki sopo
               C
koyo cebol nggayuh lintang
              C
sing raiso nyata
              F                 G
pancen kenyataan kadang marai loro
           C           G/B      Am
opo dasar aku iki sing ratau ngoco
               F
yo mung iso nyawang
                  G
koe nggone wong liyo
                C
bakal tak tresnani nganti tekane tuo

F              G
aku salah menduga
         Em             Am
ternyata kau ada yang punya..
      F          G
seketika aku kecewa
         E
ku pilih saja..
                  Am  G
jadi pengagum rahasia..

(Chorus)
       F               G
bola-bali aku mung iso nyawang
        C       G/B       Am
soyo ngawur iki dadi rasa sayang
         F                     G
pengen cedak nanging aku malah wedi
        E                      Am G
merga kowe.. wis ono sing nduweni..

       F                    G
kudu piye yen wis ngene kahanane
       C          G/B          Am
soyo suwe roso ku mung kanggo awake
        F                     G
tekan kapan anggonku sing ngrasakke
           E                      Am
mending ndonga.. sesuk aku jodone kae..

(Int.) F G Em Am
       F G C
       F G Em Am
       F G C

(Chorus)
       F               G
bola-bali aku mung iso nyawang
        C       G/B       Am
soyo ngawur iki dadi rasa sayang
         F                     G
pengen cedak nanging aku malah wedi
        E                      Am -G
merga kowe.. wis ono sing nduweni..

Am-Am-G-F                    G
kudu piye yen wis ngene kahanane
       C          G/B          Am
soyo suwe roso ku mung kanggo awake
        F                     G
tekan kapan anggonku sing ngrasakke
           E                      Am
mending ndonga.. sesuk aku jodone kae..

       F               G
bola-bali aku mung iso nyawang
        C       G/B       Am
soyo ngawur iki dadi rasa sayang
         F                     G
pengen cedak nanging aku malah wedi
        E                      Am G
merga kowe.. wis ono sing nduweni..

       F                    G
kudu piye yen wis ngene kahanane
       C          G/B          Am
soyo suwe roso ku mung kanggo awake
        F                     G
tekan kapan anggonku sing ngrasakke
           E                      Am
mending ndonga.. sesuk aku jodone kae..
Lihat Semua Chord Pendhoza
Posted on : by
Related Chords: