Kunci Gitar Pendhoza - Ngeliyo



Capo di fret 2

    G                       D
lorone ati ..bagai tertusuk duri..
               Em
arep obah dadi males
             C   D
awakku iki lemes..

      G                     D
raiso sambat, aku mencoba kuat..
                     Em
nanging malah tambah loro
                   C  D
kelingan kowe ngeliyo..

(Intro) G  D  Em  C D

       G                        D
nandur kembang malah tukule brambang..
                Em
gawe mripat iki nangis
              C    D
ati tansah keires-ires..

    G                        D
ora nyongko kowe milih wong liyo
                     Em
padahal aku sing selalu ono
                   C    D
ra tau nggawe kowe loro..

       C                D
yen pancen ngene balesanmu
    Bm            Em
aku mung.. iso pasrah..
         C                  D
tak tangisono kuwi wis dadi karepmu..

(Chorus)
   G                        D
janji setyo saiki mung dadi cerito..
   C       D                  G
mergo kowe malah milih wong liyo..
    G                        D
ora peduli kepiye perasaanku iki..
          C       D               G
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

G
wis kadung tresno aku di gawe loro
      D
opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
       Em
nyesek ning njero ati aku wis cinta mati
        C              D
padahal aku tulus kowe malah nglarani..

G
bab di larani jane aku wis kebal
        D
nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
      Em
jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki
    C                   D
aku kudu ngrasakke sliramu mbagi ati..

(Chorus)
   G                        D
janji setyo saiki mung dadi cerito..
   C       D                  G
mergo kowe malah milih wong liyo..
    G                        D
ora peduli kepiye perasaanku iki..
          C       D               G
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

  G
bubur kacang ijo di campur ketan ireng
 D
ajur njobo njero mikir kowe dadi cumpleng
  Em
pilih mangan sego tinimbang mangan roti
        C                 D
ra nyongko kowe tego janjimu mbok blenjani..

G
tresno tenanan malah mbok nggo dolanan
   D
atiku ora gampang nompo iki kahanan
     Em
kudu ikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam
     C                 D
mugo iki terakhir ngalami kegagalan..

(Int.) G  D  Em  C D
       G  D  Em  C D

       C                D
yen pancen ngene balesanmu
    Bm            Em
aku mung.. iso pasrah..
         C                  D
tak tangisono kuwi wis dadi karepmu..

(Chorus)
   G                        D
janji setyo saiki mung dadi cerito..
   C       D                  G
mergo kowe malah milih wong liyo..
    G                        D
ora peduli kepiye perasaanku iki..
          C       D               G
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

   G                        D
janji setyo saiki mung dadi cerito..
   C       D                  G
mergo kowe malah milih wong liyo..
    G                        D
ora peduli kepiye perasaanku iki..
          C       D               G  D G
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..



Pendhoza - Ngeliyo

    A                       E
lorone ati ..bagai tertusuk duri..
               F#m
arep obah dadi males
             D   E
awakku iki lemes..

      A                     E
raiso sambat, aku mencoba kuat..
                     F#m
nanging malah tambah loro
                   D  E
kelingan kowe ngeliyo..

(Intro) A  E  F#m  D E

       A                        E
nandur kembang malah tukule brambang..
                F#m
gawe mripat iki nangis
              D    E
ati tansah keires-ires..

    A                        E
ora nyongko kowe milih wong liyo
                     F#m
padahal aku sing selalu ono
                   D    E
ra tau nggawe kowe loro..

       D                E
yen pancen ngene balesanmu
    C#m           F#m
aku mung.. iso pasrah..
         D                  E
tak tangisono kuwi wis dadi karepmu..

(Chorus)
   A                        E
janji setyo saiki mung dadi cerito..
   D       E                  A
mergo kowe malah milih wong liyo..
    A                        E
ora peduli kepiye perasaanku iki..
          D       E               A
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

A
wis kadung tresno aku di gawe loro
      E
opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
       F#m
nyesek ning njero ati aku wis cinta mati
        D              E
padahal aku tulus kowe malah nglarani..

A
bab di larani jane aku wis kebal
        E
nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
      F#m
jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki
    D                   E
aku kudu ngrasakke sliramu mbagi ati..

(Chorus)
   A                        E
janji setyo saiki mung dadi cerito..
   D       E                  A
mergo kowe malah milih wong liyo..
    A                        E
ora peduli kepiye perasaanku iki..
          D       E               A
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

  A
bubur kacang ijo di campur ketan ireng
 E
ajur njobo njero mikir kowe dadi cumpleng
  F#m
pilih mangan sego tinimbang mangan roti
        D                 E
ra nyongko kowe tego janjimu mbok blenjani..

A
tresno tenanan malah mbok nggo dolanan
   E
atiku ora gampang nompo iki kahanan
     F#m
kudu ikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam
     D                 E
mugo iki terakhir ngalami kegagalan..

(Int.) A  E  F#m  D E
       A  E  F#m  D E

       D                E
yen pancen ngene balesanmu
    C#m           F#m
aku mung.. iso pasrah..
         D                  E
tak tangisono kuwi wis dadi karepmu..

(Chorus)
   A                        E
janji setyo saiki mung dadi cerito..
   D       E                  A
mergo kowe malah milih wong liyo..
    A                        E
ora peduli kepiye perasaanku iki..
          D       E               A
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

   A                        E
janji setyo saiki mung dadi cerito..
   D       E                  A
mergo kowe malah milih wong liyo..
    A                        E
ora peduli kepiye perasaanku iki..
          D       E               A  E A
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..
Lihat Semua Chord Pendhoza
Posted on : by
Related Chords: