Kunci Gitar Taiwan Ninggal Janji - Nella Kharisma



Capo di fret 2

(Intro) Am  G Am
        G  C E
        Am Dm E Am

Am
kowe telpon neng aku
  G          Am
jare ngomong rindu
  G
nanging tak rasakne
       C
koyo bedo neng kupingku

  Am
rasane ati ra karuan
  Dm
batinku penasaran
   F         Em           Am
saiki kowe karo sopo neng taiwan

(Intro) F G Am

 Am
mbiyen aku ra lilo
        G           Am
kowe nembung budhal kerjo
   G
mergo sumpah setyomu
      C
aku luluh tak lilakno

  Am
saiki kowe uwis lali
        Dm
malah tego cidro janji
      F               Em
ngertio ngono mbiyen arep budhal
    Am
tak gondheli..

(Intro) F G Am

(Chorus)
       Am
ibarat karuk neng panci
          Dm       Am
tak sok banyu dadi bubur
         F             G
mbasan kelakon tak lilani
       C
balesanmu mbablas kabur

(Intro) Dm Em Am

       Am
dikoyo ngopo ra bali
           Dm         Am
lha wong kowe kadhung lali
        F       G
lelakon iki judule
        Am
neng taiwan ninggal janji

(Int.) Am Em Dm Am  
       F G Am

 Am
mbiyen aku ra lilo
        G           Am
kowe nembung budhal kerjo
   G
mergo sumpah setyomu
      C
aku luluh tak lilakno

  Am
saiki kowe uwis lali
        Dm
malah tego cidro janji
      F               Em
ngertio ngono mbiyen arep budhal
    Am
tak gondheli..

(Intro) F G Am

(Chorus)
       Am
ibarat karuk neng panci
          Dm       Am
tak sok banyu dadi bubur
         F             G
mbasan kelakon tak lilani
       C
balesanmu mbablas kabur

(Intro) Dm Em Am

       Am
dikoyo ngopo ra bali
           Dm         Am
lha wong kowe kadhung lali
        F       G
lelakon iki judule
        Am
neng taiwan ninggal janji

        F       G
lelakon iki judule
        Am
neng taiwan ninggal janji..



Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji

(Intro) Bm  A Bm
        A  D F#
        Bm Em F# Bm

Bm
kowe telpon neng aku
  A          Bm
jare ngomong rindu
  A
nanging tak rasakne
       D
koyo bedo neng kupingku

  Bm
rasane ati ra karuan
  Em
batinku penasaran
   G         F#m          Bm
saiki kowe karo sopo neng taiwan

(Intro) G A Bm

 Bm
mbiyen aku ra lilo
        A           Bm
kowe nembung budhal kerjo
   A
mergo sumpah setyomu
      D
aku luluh tak lilakno

  Bm
saiki kowe uwis lali
        Em
malah tego cidro janji
      G               F#m
ngertio ngono mbiyen arep budhal
    Bm
tak gondheli..

(Intro) G A Bm

(Chorus)
       Bm
ibarat karuk neng panci
          Em       Bm
tak sok banyu dadi bubur
         G             A
mbasan kelakon tak lilani
       D
balesanmu mbablas kabur

(Intro) Em F#m Bm

       Bm
dikoyo ngopo ra bali
           Em         Bm
lha wong kowe kadhung lali
        G       A
lelakon iki judule
        Bm
neng taiwan ninggal janji

(Int.) Bm F#m Em Bm  
       G A Bm

 Bm
mbiyen aku ra lilo
        A           Bm
kowe nembung budhal kerjo
   A
mergo sumpah setyomu
      D
aku luluh tak lilakno

  Bm
saiki kowe uwis lali
        Em
malah tego cidro janji
      G               F#m
ngertio ngono mbiyen arep budhal
    Bm
tak gondheli..

(Intro) G A Bm

(Chorus)
       Bm
ibarat karuk neng panci
          Em       Bm
tak sok banyu dadi bubur
         G             A
mbasan kelakon tak lilani
       D
balesanmu mbablas kabur

(Intro) Em F#m Bm

       Bm
dikoyo ngopo ra bali
           Em         Bm
lha wong kowe kadhung lali
        G       A
lelakon iki judule
        Bm
neng taiwan ninggal janji

        G       A
lelakon iki judule
        Bm
neng taiwan ninggal janji..
Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: