Kunci Gitar Nella Kharisma - Sido Sayang Ora


AutoScroll  

(Intro) C Em Am Em
        F G Em Am
        Dm G C

Am              Em
 kabeh iki salahku
                   F
tresno marang sliramu
        G      C           G
sing slalu ono wektu nggo aku
Am                Em
 saben dino bebarengan
             F
kegowo perasaan..
        G                     C
nanging rosomu mung sebates teman..

F            G
 opo iki rasane..
          Em                  Am
mbiyen konco saiki dadine tresno..
F                 G
 oh atiku malah loro..
       Am F          C  G
sayang di..anggep konco..

(Chorus)
C                   Em
 tak tunggu tak enteni..
     Am              Em
kepastianmu tekan saiki..
F       G          Em
 jane sido sayang ora 
       Am          Dm
opo pancen wis ra iso
         G             C
aku mung mbo anggep konco..

Am                   Em
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am                         Em
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
F      G            Em
 tapi atiku wis ngerti
          A         Dm
tresno ra kudu nduweni
      G      C
raiso dadi siji..

Am                                    Em
 kabeh iki salahku tresno marang sliramu
                                  F
konco dadine tresno saiki malah loro
                              C
aku kudu piye ati bingung rasane
                 G                     Am
mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe
                                   Em
duh gusti pangeran paringono kesabaran
                                         F
dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
                                  C
kowe tetep ning ati nganti tekane mati
              G                 Am
meskipun awak dewe raiso dadi siji..

Am              Em
 kabeh iki salahku
                   F
tresno marang sliramu
        G      C           G
sing slalu ono wektu nggo aku
Am                Em
 saben dino bebarengan
             F
kegowo perasaan..
        G                     C
nanging rosomu mung sebates teman..

F            G
 opo iki rasane..
          Em                  Am
mbiyen konco saiki dadine tresno..
F                 G
 oh atiku malah loro..
       Am F          C  G
sayang di..anggep konco..

(Chorus)
C                   Em
 tak tunggu tak enteni..
     Am              Em
kepastianmu tekan saiki..
F       G          Em
 jane sido sayang ora 
       Am          Dm
opo pancen wis ra iso
         G             C
aku mung mbo anggep konco..

Am                   Em
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am                         Em
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
F      G            Em
 tapi atiku wis ngerti
          A         Dm
tresno ra kudu nduweni
      G      C
raiso dadi siji..

Am                  Em
 tak tunggu tak enteni..
     Am              Em
kepastianmu tekan saiki..
F       G          Em
 jane sido sayang ora 
       Am          Dm
opo pancen wis ra iso
         G             C
aku mung mbo anggep konco..

Am                   Em
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am                         Em
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
F      G            Em
 tapi atiku wis ngerti
          A         Dm
tresno ra kudu nduweni
      G      C
raiso dadi siji..



Nella Kharisma - Sido Sayang Ora

(Intro) G# Cm Fm Cm
        C# D# Cm Fm
        A#m D# G#

Fm              Cm
 kabeh iki salahku
                   C#
tresno marang sliramu
        D#     G#          D#
sing slalu ono wektu nggo aku
Fm                Cm
 saben dino bebarengan
             C#
kegowo perasaan..
        D#                    G#
nanging rosomu mung sebates teman..

C#           D#
 opo iki rasane..
          Cm                  Fm
mbiyen konco saiki dadine tresno..
C#                D#
 oh atiku malah loro..
       Fm C#         G# D#
sayang di..anggep konco..

(Chorus)
G#                  Cm
 tak tunggu tak enteni..
     Fm              Cm
kepastianmu tekan saiki..
C#      D#         Cm
 jane sido sayang ora 
       Fm          A#m
opo pancen wis ra iso
         D#            G#
aku mung mbo anggep konco..

Fm                   Cm
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Fm                         Cm
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
C#     D#           Cm
 tapi atiku wis ngerti
          F         A#m
tresno ra kudu nduweni
      D#     G#
raiso dadi siji..

Fm                                    Cm
 kabeh iki salahku tresno marang sliramu
                                  C#
konco dadine tresno saiki malah loro
                              G#
aku kudu piye ati bingung rasane
                 D#                    Fm
mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe
                                   Cm
duh gusti pangeran paringono kesabaran
                                         C#
dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
                                  G#
kowe tetep ning ati nganti tekane mati
              D#                Fm
meskipun awak dewe raiso dadi siji..

Fm              Cm
 kabeh iki salahku
                   C#
tresno marang sliramu
        D#     G#          D#
sing slalu ono wektu nggo aku
Fm                Cm
 saben dino bebarengan
             C#
kegowo perasaan..
        D#                    G#
nanging rosomu mung sebates teman..

C#           D#
 opo iki rasane..
          Cm                  Fm
mbiyen konco saiki dadine tresno..
C#                D#
 oh atiku malah loro..
       Fm C#         G# D#
sayang di..anggep konco..

(Chorus)
G#                  Cm
 tak tunggu tak enteni..
     Fm              Cm
kepastianmu tekan saiki..
C#      D#         Cm
 jane sido sayang ora 
       Fm          A#m
opo pancen wis ra iso
         D#            G#
aku mung mbo anggep konco..

Fm                   Cm
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Fm                         Cm
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
C#     D#           Cm
 tapi atiku wis ngerti
          F         A#m
tresno ra kudu nduweni
      D#     G#
raiso dadi siji..

Fm                  Cm
 tak tunggu tak enteni..
     Fm              Cm
kepastianmu tekan saiki..
C#      D#         Cm
 jane sido sayang ora 
       Fm          A#m
opo pancen wis ra iso
         D#            G#
aku mung mbo anggep konco..

Fm                   Cm
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Fm                         Cm
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
C#     D#           Cm
 tapi atiku wis ngerti
          F         A#m
tresno ra kudu nduweni
      D#     G#
raiso dadi siji..
Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: