Kunci Gitar Nella Kharisma - Sayang 2


AutoScroll  

Capo di fret 5

(Intro) C G Am Em F G Am

           Am   G
cobo rungokno..oo..
               Am
tembang kangen ku iki
         F          G
dewi asmoro tulung omongno
         Am
aku isih ngenteni

          Am   G
ombak segoro..oo..
               Am
kok sajak ngelingake
          F           G
nambahi kangenku soyo gedi
              Am
nganti kepati pati..

(Chorus)
           C
andaikan sayangku sak iki
      G
iseh ono neng kene
      Am                Em
kita akan selalu memadu cinta
             F
bungahing atiku
            G
sedihing atiku..
            Am
hanya dalam mimpi

           C
rino lan wengi moto iki
         G
angel di aremake
           Am
mung lam lamat
           Em
esem lan manismu
              F
kapan ku bertemu
               G
sak kedeping moto..
           Am
wes marem atiku

(Intro) C G Am Em F G Am

           Am   G
cobo rungokno..oo..
               Am
tembang kangen ku iki
         F          G
dewi asmoro tulung omongno
         Am
aku isih ngenteni

          Am   G
ombak segoro..oo..
               Am
kok sajak ngelingake
          F           G
nambahi kangenku soyo gedi
              Am
nganti kepati pati..

(Chorus)
           C
andaikan sayangku sak iki
      G
iseh ono neng kene
      Am                Em
kita akan selalu memadu cinta
             F
bungahing atiku
            G
sedihing atiku..
            Am
hanya dalam mimpi

           C
rino lan wengi moto iki
         G
angel di aremake
           Am
mung lam lamat
           Em
esem lan manismu
              F
kapan ku bertemu
               G
sak kedeping moto..
           Am
wes marem atiku

           C
andaikan sayangku sak iki
      G
iseh ono neng kene
      Am                Em
kita akan selalu memadu cinta
             F
bungahing atiku
            G
sedihing atiku..
            Am
hanya dalam mimpi

           C
rino lan wengi moto iki
         G
angel di aremake
           Am
mung lam lamat
           Em
esem lan manismu
              F
kapan ku bertemu
               G
sak kedeping moto..
           Am
wes marem atiku..



Nella Kharisma - Sayang 2

(Intro) F C Dm Am Bb C Dm

           Dm   C
cobo rungokno..oo..
               Dm
tembang kangen ku iki
         Bb         C
dewi asmoro tulung omongno
         Dm
aku isih ngenteni

          Dm   C
ombak segoro..oo..
               Dm
kok sajak ngelingake
          Bb          C
nambahi kangenku soyo gedi
              Dm
nganti kepati pati..

(Chorus)
           F
andaikan sayangku sak iki
      C
iseh ono neng kene
      Dm                Am
kita akan selalu memadu cinta
             Bb
bungahing atiku
            C
sedihing atiku..
            Dm
hanya dalam mimpi

           F
rino lan wengi moto iki
         C
angel di aremake
           Dm
mung lam lamat
           Am
esem lan manismu
              Bb
kapan ku bertemu
               C
sak kedeping moto..
           Dm
wes marem atiku

(Intro) F C Dm Am Bb C Dm

           Dm   C
cobo rungokno..oo..
               Dm
tembang kangen ku iki
         Bb         C
dewi asmoro tulung omongno
         Dm
aku isih ngenteni

          Dm   C
ombak segoro..oo..
               Dm
kok sajak ngelingake
          Bb          C
nambahi kangenku soyo gedi
              Dm
nganti kepati pati..

(Chorus)
           F
andaikan sayangku sak iki
      C
iseh ono neng kene
      Dm                Am
kita akan selalu memadu cinta
             Bb
bungahing atiku
            C
sedihing atiku..
            Dm
hanya dalam mimpi

           F
rino lan wengi moto iki
         C
angel di aremake
           Dm
mung lam lamat
           Am
esem lan manismu
              Bb
kapan ku bertemu
               C
sak kedeping moto..
           Dm
wes marem atiku

           F
andaikan sayangku sak iki
      C
iseh ono neng kene
      Dm                Am
kita akan selalu memadu cinta
             Bb
bungahing atiku
            C
sedihing atiku..
            Dm
hanya dalam mimpi

           F
rino lan wengi moto iki
         C
angel di aremake
           Dm
mung lam lamat
           Am
esem lan manismu
              Bb
kapan ku bertemu
               C
sak kedeping moto..
           Dm
wes marem atiku..
Lihat semua chord Nella Kharisma
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: