Kunci Gitar Nella Kharisma - Salah



Capo di fret 4

(Intro) C F C F C F C G

C        G/B     Am  G
umpomo kowe dadi aku..
F       Em        Dm
raiso nuruti karepmu..
E
salah bener kowe
        Am
golek menangmu dewe
    F
aku ra bakal..
  G                 C    F C G
suwe-suwe urip karo kowe..

C          G/B      Am       G
sepisan pindo aku meneng wae..
  F          G
terus malah aku
           C
seng mok salah-salahne
 F              C
aku kudu piye.. ngadepi kowe
    G                    C  G
lek ngono aku tak urip dewe..

(Chorus)
        C
arep ngene salah,
        F
arep ngono salah
  G
kowe paling bener
        C              G
kok aku seng panggah salah
           C
ngomong ngene salah,
           F
ngomong ngono salah
       G                 C   G
suwe-suwe aku seng ora betah..

     F
arep ngene aku salah
     C
arep ngono aku salah
    G
yen ngene carane
        F            C
mending aku ngajak pisah..

(Interlude) F G C..
            Dm Em F G A

D          A/C#     Bm       A
sepisan pindo aku meneng wae..
  G          A
terus malah aku
           D
seng mok salah-salahne
 G              D
aku kudu piye.. ngadepi kowe
    A                  D    A
lek ngono aku tak urip dewe..

(Chorus)
        D
arep ngene salah,
        G
arep ngono salah
  A
kowe paling bener
        D              A
kok aku seng panggah salah
           D
ngomong ngene salah,
           G
ngomong ngono salah
       A               D     A
suwe-suwe aku seng ora betah..

        D
arep ngene salah,
        G
arep ngono salah
  A
kowe paling bener
        D              A
kok aku seng panggah salah
           D
ngomong ngene salah,
           G
ngomong ngono salah
       A               D
suwe-suwe aku seng ora betah..

     G
arep ngene aku salah
     D
arep ngono aku salah
    A
yen ngene carane
        G          D
mending aku ngajak pisah..



Nella Kharisma - Salah

(Intro) E A E A E A E B

E        B/D#    C#m B
umpomo kowe dadi aku..
A       G#m       F#m
raiso nuruti karepmu..
G#
salah bener kowe
        C#m
golek menangmu dewe
    A
aku ra bakal..
  B                 E    A E B
suwe-suwe urip karo kowe..

E          B/D#     C#m      B
sepisan pindo aku meneng wae..
  A          B
terus malah aku
           E
seng mok salah-salahne
 A              E
aku kudu piye.. ngadepi kowe
    B                    E  B
lek ngono aku tak urip dewe..

(Chorus)
        E
arep ngene salah,
        A
arep ngono salah
  B
kowe paling bener
        E              B
kok aku seng panggah salah
           E
ngomong ngene salah,
           A
ngomong ngono salah
       B                 E   B
suwe-suwe aku seng ora betah..

     A
arep ngene aku salah
     E
arep ngono aku salah
    B
yen ngene carane
        A            E
mending aku ngajak pisah..

(Interlude) A B E..
            F#m G#m A B C#

F#         C#/F      D#m      C#
sepisan pindo aku meneng wae..
  B          C#
terus malah aku
           F#
seng mok salah-salahne
 B              F#
aku kudu piye.. ngadepi kowe
    C#                 F#   C#
lek ngono aku tak urip dewe..

(Chorus)
        F#
arep ngene salah,
        B
arep ngono salah
  C#
kowe paling bener
        F#             C#
kok aku seng panggah salah
           F#
ngomong ngene salah,
           B
ngomong ngono salah
       C#              F#    C#
suwe-suwe aku seng ora betah..

        F#
arep ngene salah,
        B
arep ngono salah
  C#
kowe paling bener
        F#             C#
kok aku seng panggah salah
           F#
ngomong ngene salah,
           B
ngomong ngono salah
       C#              F#
suwe-suwe aku seng ora betah..

     B
arep ngene aku salah
     F#
arep ngono aku salah
    C#
yen ngene carane
        B          F#
mending aku ngajak pisah..
Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: