Kunci Gitar Nella kharisma - Penting Rabi


AutoScroll  

(Intro) G D C D G D G

 G        D   C       G
Ojo takon aku takono atimu
  Am
Kapan siap ngerabi aku
C          D
Mantep ora ragu..

   G           D
Ngeslow jo sepaneng
C          G
Abot pikol bareng
   Am
Penting rabi ati ayem
C         D
Duwe anak seneng..

(Intro) Em Am D G
        Em Am D G

      Em
Dilakoni wae seng tatak atine
      Am
Ojo samar luwe mangan sak onone
          C
Urep seng sumende manuto kersane
       D
Kabeh opo jare nuruto garise

         Em
Penting ayo rabi urep dadi siji
         Am
Mantep jero ning ati nglakoni tresno suci
         C
Ngunu kembange roso ben mekar sabendino
        D
ben iso ngundoh.. bahagia

(Chorus)
      Em                    Am
Jo bimbang yen bener kowe sayang
       D                       G
Jo sumelang yen bener tresno tenan
      Em                 Am
Ayo rabi ben ra dadi pikiran
      D                  G
Ayo nikah kita dadi mantenan

(Interlude) G D Bm C
            G D G
            G D Bm C
            G D G
            G  C G

 G        D   C       G
Ojo takon aku takono atimu
  Am
Kapan siap ngerabi aku
C          D
Mantep ora ragu..

   G           D
Ngeslow jo sepaneng
C          G
Abot pikol bareng
   Am
Penting rabi ati ayem
C         D
Duwe anak seneng..

(Chorus)
      Em                    Am
Jo bimbang yen bener kowe sayang
       D                       G
Jo sumelang yen bener tresno tenan
      Em                 Am
Ayo rabi ben ra dadi pikiran
      D                  G
Ayo nikah kita dadi mantenan

      Em
Dilakoni wae seng tatak atine
      Am
Ojo samar luwe mangan sak onone
          C
Urep seng sumende manuto kersane
       D
Kabeh opo jare nuruto garise

         Em
Penting ayo rabi urep dadi siji
         Am
Mantep jero ning ati nglakoni tresno suci
         C
Ngunu kembange roso ben mekar sabendino
        D
ben iso ngundoh.. bahagia

(Chorus)
      Em                    Am
Jo bimbang yen bener kowe sayang
       D                       G
Jo sumelang yen bener tresno tenan
      Em                 Am
Ayo rabi ben ra dadi pikiran
      D                  G
Ayo nikah kita dadi mantenan

      Em                    Am
Jo bimbang yen bener kowe sayang
       D                       G
Jo sumelang yen bener tresno tenan
      Em                 Am
Ayo rabi ben ra dadi pikiran
      D                  G
Ayo nikah kita dadi mantenan

(Outro) G D Bm C
        G D G

Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: