Kunci Gitar Nella Kharisma - Pengen Nyokot Kowe


AutoScroll  

(Intro) C G Am  Dm G C
        C G Am  Dm G C

 C          G         Am
Aku kekes kesel mikir kowe..
 Dm         G             C
Aku gemes pengen nyokot kowe..
  C            G          Am
Bola bali mung tok sepelekke..
          Dm           G        C
Yen terus ngene wes ra sayang jenenge

  C             G           Am
Winginane kowe iseh tak maafke..
     Dm          G         C
Ning saiki aku mikir sak tenane
  C             G       Am
Sabar iki mesti ono batese
           Dm       G         C
Yen wis ra kuat iso metu sungune..

(Chorus)
    C            G
Asline aku sopo, mbok anggep opo
         Am
Kok kowe tego
       F
Rasane ning ati loro
               G
Kowe mbalelo.. nggawe perkoro

         C
Mending aku mlaku dewe
  G                      Am
Rasah karo kowe yo wis nasib'e..
       F
Nganti entek sabare
                 G
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe..

   C
Ra perlu miker dowo
    G
yen ninggal kowe lungo
   Am
Ra nggawe seneng
kowe malah mung nggawe loro
  Dm
Sayang ku mbiyen gedhe
  G
saiki wis ra ono
   C
Di sayang tenanan
malah ngeboti sing liyo

   C
Yo wis teko lakoni
    G
ninggal kowe ra rugi
     Am
Ket mbiyen mung ngeneki
kowe yo ra peduli
   Dm
Ra karep tak baleni
  G
kabeh cerito iki
  C
Getun ku nglanggati
mending tak lungo saiki

F         G    C     G/B Am
Kesel pikire.. Gemes rasane
F       G         C
Mikir kowe edan dewe
   F       G    C   G/B Am
Ra kuat atine.. Semene wae
F          G           C
Aku iki ngomong sak nyatane

(Interlude) C G Am  Dm G C
            C G Am  Dm G C

 C          G         Am
Aku kekes kesel mikir kowe..
 Dm         G             C
Aku gemes pengen nyokot kowe..
  C            G          Am
Bola bali mung tok sepelekke..
          Dm           G        C
Yen terus ngene wes ra sayang jenenge

(Chorus)
    C            G
Asline aku sopo, mbok anggep opo
         Am
Kok kowe tego
       F
Rasane ning ati loro
               G
Kowe mbalelo.. nggawe perkoro

         C
Mending aku mlaku dewe
  G                      Am
Rasah karo kowe yo wis nasib'e..
       F
Nganti entek sabare
                 G
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe..

    C            G
Asline aku sopo, mbok anggep opo
         Am
Kok kowe tego
       F
Rasane ning ati loro
               G
Kowe mbalelo.. nggawe perkoro

         C
Mending aku mlaku dewe
  G                      Am
Rasah karo kowe yo wis nasib'e..
       F
Nganti entek sabare
                 G                 C
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe..
Lihat semua chord Nella Kharisma
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: