Kunci Gitar Nella Kharisma - Lintang Ati



Ciptaan : Maska

(Intro) C  Em  F G C
        Dm  Am  F G C

   C
lintang sing ono ing wengi
  Em
gawe kangen ati
 F              G            C
ati sing tansah nandang kasmaran iki
Dm                   Am
endahe esemmu.. gawe bungahe atiku
        F                G
mung sliramu pepujane atiku..

     C
ning awang katon netramu
    Em
ing saben wengiku
  F          G       C
keroso ing sumilire angin dalu..
   Dm
sliramu duh kang mas
          Am
sing dadi memanik'e kalbu
        F                     G
mung sliramu sing ono neng atiku..
                C
aku tresno sliramu..

(Intro) F G C

(Chorus)
Am             Em
neng angin tak titepne
  F                C
roso kangen marang sliramu
  F                 C
nadyan batin pengen ketemu
        Dm           G
amung biso nyawang fotomu..

Am       Em
abote mendem kangen
  F                    C
kangen sing neng njero dodoku
    F           C
gedine roso tresno iki
          Dm       G          C
amung tak simpen.. neng njero ati..

(Int.) C  Em  F G C
       Dm  Em  F G C

   C
lintang sing ono ing wengi
  Em
gawe kangen ati
 F              G            C
ati sing tansah nandang kasmaran iki
Dm                   Am
endahe esemmu.. gawe bungahe atiku
        F                G
mung sliramu pepujane atiku..

     C
ning awang katon netramu
    Em
ing saben wengiku
  F          G       C
keroso ing sumilire angin dalu..
   Dm
sliramu duh kang mas
          Am
sing dadi memanik'e kalbu
        F                     G
mung sliramu sing ono neng atiku..
                C
aku tresno sliramu..

(Intro) F G C

(Chorus)
Am             Em
neng angin tak titepne
  F                C
roso kangen marang sliramu
  F                 C
nadyan batin pengen ketemu
        Dm           G
amung biso nyawang fotomu..

Am       Em
abote mendem kangen
  F                    C
kangen sing neng njero dodoku
    F           C
gedine roso tresno iki
          Dm                 G
amung tak simpen ning njero ati..

Am             Em
neng angin tak titepne
  F                C
roso kangen marang sliramu
  F                 C
nadyan batin pengen ketemu
        Dm           G
amung biso nyawang fotomu..

Am       Em
abote mendem kangen
  F                    C
kangen sing neng njero dodoku
    F           C
gedine roso tresno iki
          Dm       G          C
amung tak simpen.. neng njero ati..
Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: