Kunci Gitar Nella Kharisma - Jomblo Kesekso



Capo di fret 5

Am           Dm
Ngenes tenan nek di rasakno
G                      C
 Awan bengi kerjo ming golekne sopo
Am           Dm
Nganti kebal aku di ece konco
G                      Am
 Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

(Intro) Am... Am...

     Am             Dm
Pingine saben turu ono sing ngeloni
       G                    C
Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi
        Am              Dm
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
       G                 Am
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

(Reff)
   Am                    Dm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
  G                  C
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
     Am                      Dm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
   G                     Am
Mesti seng ditakone endi calonmu

    Am                 Dm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
     G                  C
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
       Am                   Dm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
  G                       Am
Noto urep bareng bareng karo aku

(Interlude) Am Dm G C
            Am Dm G Am

     Am             Dm
Pingine saben turu ono sing ngeloni
       G                    C
Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi
        Am              Dm
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
       G                 Am
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

(Reff)
   Am                    Dm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
  G                  C
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
     Am                      Dm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
   G                     Am
Mesti seng ditakone endi calonmu

    Am                 Dm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
     G                  C
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
       Am                   Dm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
  G                       Am
Noto urep bareng bareng karo aku

   Am                    Dm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
  G                  C
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
     Am                      Dm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
   G                     Am
Mesti seng ditakone endi calonmu

    Am                 Dm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
     G                  C
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
       Am                   Dm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
  G                       Am
Noto urep bareng bareng karo aku



Nella Kharisma - Jomblo Kesekso

Dm           Gm
Ngenes tenan nek di rasakno
C                      F
 Awan bengi kerjo ming golekne sopo
Dm           Gm
Nganti kebal aku di ece konco
C                      Dm
 Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

(Intro) Dm... Dm...

     Dm             Gm
Pingine saben turu ono sing ngeloni
       C                    F
Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi
        Dm              Gm
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
       C                 Dm
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

(Reff)
   Dm                    Gm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
  C                  F
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
     Dm                      Gm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
   C                     Dm
Mesti seng ditakone endi calonmu

    Dm                 Gm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
     C                  F
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
       Dm                   Gm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
  C                       Dm
Noto urep bareng bareng karo aku

(Interlude) Dm Gm C F
            Dm Gm C Dm

     Dm             Gm
Pingine saben turu ono sing ngeloni
       C                    F
Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi
        Dm              Gm
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
       C                 Dm
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

(Reff)
   Dm                    Gm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
  C                  F
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
     Dm                      Gm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
   C                     Dm
Mesti seng ditakone endi calonmu

    Dm                 Gm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
     C                  F
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
       Dm                   Gm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
  C                       Dm
Noto urep bareng bareng karo aku

   Dm                    Gm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
  C                  F
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
     Dm                      Gm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
   C                     Dm
Mesti seng ditakone endi calonmu

    Dm                 Gm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
     C                  F
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
       Dm                   Gm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
  C                       Dm
Noto urep bareng bareng karo aku
Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: