Kunci Gitar Nella Kharisma - Dadi Mantan


AutoScroll  

Capo di fret 2

(Intro) C F C F

  C                 G
kowe pacarane karo aku
       Am                 Em
tapi lapo kok nikahe karo wong liyo
  F                       C
kowe sering ngejak aku kencan
           Dm
nyapo wong liyo
                      G
sing lingguh ning pelaminan..

  C                      G
pacaran jare ngantek nikahan
        Am                      Em
tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
   F                       C
ndisik aku sing paling kok sayang
          Dm      G            C
nanging saiki diriku yang jadi mantan..

(Intro) F G Em Am Dm G C G

     C                  G          F
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
G               C    G
sial tenan nasibku..
    C                   G             F
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     G                 C
kowe seneng aku sing mati..

  C                 G
kowe pacarane karo aku
       Am                 Em
tapi lapo kok nikahe karo wong liyo
  F                       C
kowe sering ngejak aku kencan
           Dm
nyapo wong liyo
                      G
sing lingguh ning pelaminan

  C                    G
pacaran jare ngantek nikahan
        Am                      Em
tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
   F                       C
ndisik aku sing paling kok sayang
          Dm      G            C
nanging saiki diriku yang dadi mantan

(Intro) F G Em Am Dm G C G

     C                  G          F
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
G               C   G
sial tenan nasibku..
    C                   G             F
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     G                 C   G
kowe seneng aku sing mati..

     C                  G          F
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
G               C   G
sial tenan nasibku..
    C                   G             F
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     G                 C  F G C  G  C
kowe seneng aku sing mati..



Nella Kharisma - Dadi Mantan

(Intro) D G D G

  D                 A
kowe pacarane karo aku
       Bm                 F#m
tapi lapo kok nikahe karo wong liyo
  G                       D
kowe sering ngejak aku kencan
           Em
nyapo wong liyo
                      A
sing lingguh ning pelaminan..

  D                      A
pacaran jare ngantek nikahan
        Bm                      F#m
tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
   G                       D
ndisik aku sing paling kok sayang
          Em      A            D
nanging saiki diriku yang jadi mantan..

(Intro) G A F#m Bm Em A D A

     D                  A          G
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
A               D    A
sial tenan nasibku..
    D                   A             G
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     A                 D
kowe seneng aku sing mati..

  D                 A
kowe pacarane karo aku
       Bm                 F#m
tapi lapo kok nikahe karo wong liyo
  G                       D
kowe sering ngejak aku kencan
           Em
nyapo wong liyo
                      A
sing lingguh ning pelaminan

  D                    A
pacaran jare ngantek nikahan
        Bm                      F#m
tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
   G                       D
ndisik aku sing paling kok sayang
          Em      A            D
nanging saiki diriku yang dadi mantan

(Intro) G A F#m Bm Em A D A

     D                  A          G
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
A               D   A
sial tenan nasibku..
    D                   A             G
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     A                 D   A
kowe seneng aku sing mati..

     D                  A          G
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
A               D   A
sial tenan nasibku..
    D                   A             G
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     A                 D  G A D  A  D
kowe seneng aku sing mati..
Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: