Kunci Gitar Nella Kharisma - Bondo Opo Tresno


AutoScroll  

(Intro) Am Dm G C F  E
        Am Dm G C F E

     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
   E
sliramu ra bali bali..

 Am                   Dm
Aku ra bakal lali, janji sing tok ucapke
 G                     C
Iseh kroso neng ati, ambune iseh wangi
    F
Eh, malah saiki kowe minggat karo liyane
E
 Asli kowe ra bakal ngerti piye rasane..

Am              Dm
 Bacut atiku, dirungokke
 G                           C
Ora mung sakpenak ninggal ra ono sebabe
    F
Wes gerang ko yo iseh amburadul tingkahe
   E
Cintaku setengah mati malah kok tinggalke

(Chorus)
     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
   E
sliramu ra bali bali..

   Am                        Dm
Nyesel nek kelingan jaman mbiyen iseh gandengan
 G                          C
Udan-udan ngiyup neng sawah romantis tenan
  F
Saiki wis bahkan ora tau paprasan
     E
Ming eruh pisan kuwi wae kowe ro sandingan

Am              Dm
 Jan, neng dodo remuk rasane
G             C
 Jan, weruh kowe ro liyane
F
 Opo kowe ra sadar kowe tak wanti-wanti
E
 Nganti tekan saiki aku setia ngenteni..

(Chorus)
     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
   E
sliramu ra bali bali..

  Am                        Dm
Yoweslah nek ngono karepmu, aku ra mekso
  G                    C
Senajan aku wes cidro aku mung ngempet loro
    F
Wes kowe piye kono kono sak karepmu kono
 E
Aku tak dewe wae timbang ming tambah loro..

Am                  Dm
 Duh Gusti Pangeran, paringi kesabaran
G                    C
 Sing tak adepi niki rumangsaku abot tenan
F
 Jane ki namung sepele masalah percintaan
E
 Nanging cintaku kebacut gedene saklautan

(Chorus)
     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
    E                 Am
sliramu ra bali bali..
Lihat semua chord Nella Kharisma
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: