Kunci Gitar Mergo Enak X Pendhoza - Mantan Dadi Manten



Capo di fret 2

(Intro) C G Am G F  Fm

       C         G      Am     G
tulung percoyo wae kuwi jodomu..
           F
sing bakal ngancani uripmu
       G
sing bakal njogo atimu
    C         G         Am      G
aku ikhlas nompo kasunyatan iki..
             F
sing penting bungah atimu
        G
sing penting suci niatmu

      F           G
rasah tok piker getun
         Em       Am
sing ono njeru atiku
      F
mergo kowe karo aku
      G
cukup dadi masa lalu

(Chorus)
      C        G
tak dongakke kowe bakal
    Am           Em
langgeng sak lawase
        F
rasah kuatir aku wis lila
       G
nadyan di tinggal lungo
          C       G
tulung percoyo atiku
      Am            G
aku kuat nyawang sliramu
       F
mbiyen mantan dadi manten
         G                   C  G
ning pelaminan.. karo wong liyo..

(Rapp)
  C                 G
taline asmoro saiki dadi cerito
         Am
anggonku duweni rasa
      G
kudu iso tak ilangno
  F
kowe sing tak tresno 
jebul jodone wong liyo
 G
aku wis ngikhlasno 
iso sabar lan nerimo

      F           G
rasah tok piker getun
         Em       Am
sing ono njeru atiku
      F
mergo kowe karo aku
      G
cukup dadi masa lalu

(Chorus)
      C        G
tak dongakke kowe bakal
    Am           Em
langgeng sak lawase
        F
rasah kuatir aku wis lila
       G
nadyan di tinggal lungo
          C       G
tulung percoyo atiku
      Am            G
aku kuat nyawang sliramu
       F
mbiyen mantan dadi manten
         G                   C  G
ning pelaminan.. karo wong liyo..

(Rapp)
 C
ati wis tak tata
          G
mangkat undangan rabimu
 Am
ora tak tangisi
          G
mergo wis masa laluku
  F
mugo kowe bahagia karo pilihanmu
   G
mantan dadi manten 
miker kowe wis ra perlu

      F           G
rasah tok piker getun
         Em       Am
sing ono njeru atiku
      F
mergo kowe karo aku
      G
cukup dadi masa lalu

(Chorus)
      C        G
tak dongakke kowe bakal
    Am           Em
langgeng sak lawase
        F
rasah kuatir aku wis lila
       G
nadyan di tinggal lungo
          C       G
tulung percoyo atiku
      Am            G
aku kuat nyawang sliramu
       F
mbiyen mantan dadi manten
         G                   C  G
ning pelaminan.. karo wong liyo..

          C    G
tak dongakke kowe bakal
    Am           Em
langgeng sak lawase
        F
rasah kuatir aku wis lilo
       G
nadyan di tinggal lungo
          C       G
tulung percoyo atiku
      Am            G
aku kuat nyawang sliramu
       F
mbiyen mantan dadi manten
         G                   C  G
ning pelaminan.. karo wong liyo..

(Outro) C G Am G F  G  C



Mergo Enak X Pendhoza - Mantan Dadi Manten

(Intro) D A Bm A G  Gm

       D         A      Bm     A
tulung percoyo wae kuwi jodomu..
           G
sing bakal ngancani uripmu
       A
sing bakal njogo atimu
    D         A         Bm      A
aku ikhlas nompo kasunyatan iki..
             G
sing penting bungah atimu
        A
sing penting suci niatmu

      G           A
rasah tok piker getun
         F#m      Bm
sing ono njeru atiku
      G
mergo kowe karo aku
      A
cukup dadi masa lalu

(Chorus)
      D        A
tak dongakke kowe bakal
    Bm           F#m
langgeng sak lawase
        G
rasah kuatir aku wis lila
       A
nadyan di tinggal lungo
          D       A
tulung percoyo atiku
      Bm            A
aku kuat nyawang sliramu
       G
mbiyen mantan dadi manten
         A                   D  A
ning pelaminan.. karo wong liyo..

(Rapp)
  D                 A
taline asmoro saiki dadi cerito
         Bm
anggonku duweni rasa
      A
kudu iso tak ilangno
  G
kowe sing tak tresno 
jebul jodone wong liyo
 A
aku wis ngikhlasno 
iso sabar lan nerimo

      G           A
rasah tok piker getun
         F#m      Bm
sing ono njeru atiku
      G
mergo kowe karo aku
      A
cukup dadi masa lalu

(Chorus)
      D        A
tak dongakke kowe bakal
    Bm           F#m
langgeng sak lawase
        G
rasah kuatir aku wis lila
       A
nadyan di tinggal lungo
          D       A
tulung percoyo atiku
      Bm            A
aku kuat nyawang sliramu
       G
mbiyen mantan dadi manten
         A                   D  A
ning pelaminan.. karo wong liyo..

(Rapp)
 D
ati wis tak tata
          A
mangkat undangan rabimu
 Bm
ora tak tangisi
          A
mergo wis masa laluku
  G
mugo kowe bahagia karo pilihanmu
   A
mantan dadi manten 
miker kowe wis ra perlu

      G           A
rasah tok piker getun
         F#m      Bm
sing ono njeru atiku
      G
mergo kowe karo aku
      A
cukup dadi masa lalu

(Chorus)
      D        A
tak dongakke kowe bakal
    Bm           F#m
langgeng sak lawase
        G
rasah kuatir aku wis lila
       A
nadyan di tinggal lungo
          D       A
tulung percoyo atiku
      Bm            A
aku kuat nyawang sliramu
       G
mbiyen mantan dadi manten
         A                   D  A
ning pelaminan.. karo wong liyo..

          D    A
tak dongakke kowe bakal
    Bm           F#m
langgeng sak lawase
        G
rasah kuatir aku wis lilo
       A
nadyan di tinggal lungo
          D       A
tulung percoyo atiku
      Bm            A
aku kuat nyawang sliramu
       G
mbiyen mantan dadi manten
         A                   D  A
ning pelaminan.. karo wong liyo..

(Outro) D A Bm A G  A  D
Lihat Semua Chord Mergo Enak
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: