Mergo Enak - Dukun Curhatan Chord Mudah

Capo : fret 2

(Intro) D A Bm A
        G F#m Em A D..

D       A          Bm
melalui perjalanan panjang
G         A#         D
lika liku penuh perjuangan..
D      A          Bm
saiki isih dadi cadangan..
     G       A       D   G A
nggo jujugan pergabutan..

D           A         Bm
ora mandheg aku golek celah
G             A#         D
kadang-kadang kowe sok gelisah..
    Em               F#m
tak ayemke atimu.. kowe tak kancani..
    G             A
nganti.. esemmu bali..

(Chorus)
           G             A
aku sing dadi dukun curhatan..
         F#m                       Bm
mbok parani nangis-nangis pas kelaran..
              Em                 A
nyritakke hubunganmu sing berantakan..
            D
uwis ra sejalan..

          G          A
aku sadar dadi pelarian..
          F#m                 Bm
nanging karo kowe aku iso nyaman..
             Em           A
yen kowe ora iso tak nduweni..
                D
tak simpen ning ati..

(Int.) D A Bm A
       G F#m Em A
       Bm A G D
       Em  A  D A..

D           A         Bm
ora mandheg aku golek celah..
G             A#         D
kadang-kadang kowe sok gelisah..
    Em               F#m
tak ayemke atimu.. kowe tak kancani..
    G             A
nganti.. esemmu bali..

(Chorus)
           G             A
aku sing dadi dukun curhatan..
         F#m                       Bm
mbok parani nangis-nangis pas kelaran..
              Em                 A
nyritakke hubunganmu sing berantakan..
            D
uwis ra sejalan..

          G          A
aku sadar dadi pelarian..
          F#m                 Bm
nanging karo kowe aku iso nyaman..
             Em           A
yen kowe ora iso tak nduweni..
                D
tak simpen ning ati..

           G             A
aku sing dadi dukun curhatan..
         F#m                       Bm
mbok parani nangis-nangis pas kelaran..
              Em                 A
nyritakke hubunganmu sing berantakan..
            D
uwis ra sejalan..

          G          A
aku sadar dadi pelarian..
          F#m                 Bm
nanging karo kowe aku iso nyaman..
             Em           A
yen kowe ora iso tak nduweni..
                D    B
tak simpen ning ati..
             Em           A
yen kowe ora iso tak nduweni..
                D    -A D
tak simpen ning ati..



Variasi Chord

Capo : fret 4

(Intro) C G Am G
        F Em Dm G C..

C       G          Am
melalui perjalanan panjang
F         G#         C
lika liku penuh perjuangan..
C      G          Am
saiki isih dadi cadangan..
     F       G       C   F G
nggo jujugan pergabutan..

C           G         Am
ora mandheg aku golek celah
F             G#         C
kadang-kadang kowe sok gelisah..
    Dm               Em
tak ayemke atimu.. kowe tak kancani..
    F             G
nganti.. esemmu bali..

(Chorus)
           F             G
aku sing dadi dukun curhatan..
         Em                       Am
mbok parani nangis-nangis pas kelaran..
              Dm                 G
nyritakke hubunganmu sing berantakan..
            C
uwis ra sejalan..

          F          G
aku sadar dadi pelarian..
          Em                 Am
nanging karo kowe aku iso nyaman..
             Dm           G
yen kowe ora iso tak nduweni..
                C
tak simpen ning ati..

(Int.) C G Am G
       F Em Dm G
       Am G F C
       Dm  G  C G..

C           G         Am
ora mandheg aku golek celah..
F             G#         C
kadang-kadang kowe sok gelisah..
    Dm               Em
tak ayemke atimu.. kowe tak kancani..
    F             G
nganti.. esemmu bali..

(Chorus)
           F             G
aku sing dadi dukun curhatan..
         Em                       Am
mbok parani nangis-nangis pas kelaran..
              Dm                 G
nyritakke hubunganmu sing berantakan..
            C
uwis ra sejalan..

          F          G
aku sadar dadi pelarian..
          Em                 Am
nanging karo kowe aku iso nyaman..
             Dm           G
yen kowe ora iso tak nduweni..
                C
tak simpen ning ati..

           F             G
aku sing dadi dukun curhatan..
         Em                       Am
mbok parani nangis-nangis pas kelaran..
              Dm                 G
nyritakke hubunganmu sing berantakan..
            C
uwis ra sejalan..

          F          G
aku sadar dadi pelarian..
          Em                 Am
nanging karo kowe aku iso nyaman..
             Dm           G
yen kowe ora iso tak nduweni..
                C    A
tak simpen ning ati..
             Dm           G
yen kowe ora iso tak nduweni..
                C    -G C
tak simpen ning ati..



Chord Originalnya

(Intro) E B C#m B
        A G#m F#m B E..

E       B          C#m
melalui perjalanan panjang
A         C          E
lika liku penuh perjuangan..
E      B          C#m
saiki isih dadi cadangan..
     A       B       E   A B
nggo jujugan pergabutan..

E           B         C#m
ora mandheg aku golek celah
A             C          E
kadang-kadang kowe sok gelisah..
    F#m              G#m
tak ayemke atimu.. kowe tak kancani..
    A             B
nganti.. esemmu bali..

(Chorus)
           A             B
aku sing dadi dukun curhatan..
         G#m                      C#m
mbok parani nangis-nangis pas kelaran..
              F#m                B
nyritakke hubunganmu sing berantakan..
            E
uwis ra sejalan..

          A          B
aku sadar dadi pelarian..
          G#m                C#m
nanging karo kowe aku iso nyaman..
             F#m          B
yen kowe ora iso tak nduweni..
                E
tak simpen ning ati..

(Int.) E B C#m B
       A G#m F#m B
       C#m B A E
       F#m  B  E B..

E           B         C#m
ora mandheg aku golek celah..
A             C          E
kadang-kadang kowe sok gelisah..
    F#m              G#m
tak ayemke atimu.. kowe tak kancani..
    A             B
nganti.. esemmu bali..

(Chorus)
           A             B
aku sing dadi dukun curhatan..
         G#m                      C#m
mbok parani nangis-nangis pas kelaran..
              F#m                B
nyritakke hubunganmu sing berantakan..
            E
uwis ra sejalan..

          A          B
aku sadar dadi pelarian..
          G#m                C#m
nanging karo kowe aku iso nyaman..
             F#m          B
yen kowe ora iso tak nduweni..
                E
tak simpen ning ati..

           A             B
aku sing dadi dukun curhatan..
         G#m                      C#m
mbok parani nangis-nangis pas kelaran..
              F#m                B
nyritakke hubunganmu sing berantakan..
            E
uwis ra sejalan..

          A          B
aku sadar dadi pelarian..
          G#m                C#m
nanging karo kowe aku iso nyaman..
             F#m          B
yen kowe ora iso tak nduweni..
                E    C#
tak simpen ning ati..
             F#m          B
yen kowe ora iso tak nduweni..
                E    -B E
tak simpen ning ati..

Chord Dukun Curhatan