Kunci Gitar Makjenggirat - Oleh Ganti Chord



(Intro) F G Em Am
        Dm E Am..
        F G Em Am
        Dm  G..

    C           F
esemmu.. nggawe bungah atiku..
G                   C
 nambani ati sing tau jeru..
F  G     Em        Am         Dm
 tekamu.. ngilangi kabeh roso loroku..
F               G
 loro sing ra kiro-kiro..

C                    F
 saben wayah wengi kelingan parasmu..
G
 ra kebayang tenan
         C
yen kowe dadi jodoku..
F    G
 bebarengan..
Em    Am        F
 kowe lan aku sesandingan..
  Dm             G     C
sesandingan ning pelaminan..

Em                      A
 kelingan loro sing tak rasake..
Dm     G           C
 isih mbekas tekan seprene..
F            C
 saiki Gusti paring dalane..
       Dm
nemoke aku ro kowe..
  F                  G   G-G F-F-G
akhire aku oleh gantine..

(Chorus)
       F      G      Em
tulung ojo mbaleni loro..
         Am      Dm
sing tau tak rasake mbiyen
  E           A
mugo iki sing tenanan..
        F      G       Em       Am
wis tak percayake.. sakjroning ati..
    Dm
ojo lungo..
      G             C
janji bakal tak gemateni..

(Int.) F  G  C Bm Am A
       Dm  F  G..

C                    F
 saben wayah wengi kelingan parasmu..
G
 ra kebayang tenan
         C
yen kowe dadi jodoku..
F    G
 bebarengan..
Em    Am        F
 kowe lan aku sesandingan..
  Dm             G     C
sesandingan ning pelaminan..

Em                      A
 kelingan loro sing tak rasake..
Dm     G           C
 isih mbekas tekan seprene..
F            C
 saiki Gusti paring dalane..
       Dm
nemoke aku ro kowe..
  F                  G
akhire aku oleh gantine..

(Chorus)
       F      G      Em
tulung ojo mbaleni loro..
         Am      Dm
sing tau tak rasake mbiyen
  E           A
mugo iki sing tenanan..
        F      G       Em       Am
wis tak percayake.. sakjroning ati..
    Dm
ojo lungo..
      G             C
janji bakal tak gemateni..

       F      G      Em
tulung ojo mbaleni loro..
         Am      Dm
sing tau tak rasake mbiyen
  E           A
mugo iki sing tenanan..
        F      G       Em       Am
wis tak percayake.. sakjroning ati..
    Dm
ojo lungo..
      G           C
janji bakal tak gemateni..



Makjenggirat - Oleh Ganti

(Intro) C D Bm Em
        Am B Em..
        C D Bm Em
        Am  D..

    G           C
esemmu.. nggawe bungah atiku..
D                   G
 nambani ati sing tau jeru..
C  D     Bm        Em         Am
 tekamu.. ngilangi kabeh roso loroku..
C               D
 loro sing ra kiro-kiro..

G                    C
 saben wayah wengi kelingan parasmu..
D
 ra kebayang tenan
         G
yen kowe dadi jodoku..
C    D
 bebarengan..
Bm    Em        C
 kowe lan aku sesandingan..
  Am             D     G
sesandingan ning pelaminan..

Bm                      E
 kelingan loro sing tak rasake..
Am     D           G
 isih mbekas tekan seprene..
C            G
 saiki Gusti paring dalane..
       Am
nemoke aku ro kowe..
  C                  D   D-D C-C-D
akhire aku oleh gantine..

(Chorus)
       C      D      Bm
tulung ojo mbaleni loro..
         Em      Am
sing tau tak rasake mbiyen
  B           E
mugo iki sing tenanan..
        C      D       Bm       Em
wis tak percayake.. sakjroning ati..
    Am
ojo lungo..
      D             G
janji bakal tak gemateni..

(Int.) C  D  G F#m Em E
       Am  C  D..

G                    C
 saben wayah wengi kelingan parasmu..
D
 ra kebayang tenan
         G
yen kowe dadi jodoku..
C    D
 bebarengan..
Bm    Em        C
 kowe lan aku sesandingan..
  Am             D     G
sesandingan ning pelaminan..

Bm                      E
 kelingan loro sing tak rasake..
Am     D           G
 isih mbekas tekan seprene..
C            G
 saiki Gusti paring dalane..
       Am
nemoke aku ro kowe..
  C                  D
akhire aku oleh gantine..

(Chorus)
       C      D      Bm
tulung ojo mbaleni loro..
         Em      Am
sing tau tak rasake mbiyen
  B           E
mugo iki sing tenanan..
        C      D       Bm       Em
wis tak percayake.. sakjroning ati..
    Am
ojo lungo..
      D             G
janji bakal tak gemateni..

       C      D      Bm
tulung ojo mbaleni loro..
         Em      Am
sing tau tak rasake mbiyen
  B           E
mugo iki sing tenanan..
        C      D       Bm       Em
wis tak percayake.. sakjroning ati..
    Am
ojo lungo..
      D           G
janji bakal tak gemateni..

Chord Makjenggirat - Oleh Ganti

Lihat Semua :