Kunci Gitar Makjenggirat - Tanpo Kowe Chord



Capo : fret 2

(Intro) C D G -D/F# Em
        Am  D

G                C
 mbiyen tau percoyo..
D                     Bm
 nanging malah mbok siakno..
     Em                 Am
percoyo karo manis janjimu..
       C               D
kowe tego.. ninggalke aku..

G                 C
 pertamane aku ra ngerti..
D              Bm
 kowe ngeliyo ati..
            Em              Am
aku mbok apusi.. ra sadar diri..
  D                  G   G7
kowe.. pancen nggatheli..

(Chorus)
C     D         G              C
 blas ora ngerteni.. ra nduwe ati..
   D      G                   C
lambemu lamis.. nggawe ati keiris..
       D          G
yo wis kono minggato..
                C
karo lanangan liyo..
  D       Bm    Em
bakal tak buktekne
 Am          D          G
aku iso.. tanpo ono.. kowe..

(Int.) C D G -D/F# Em
       Am  D

G                C
 opo kowe ora ngelingi..
D                 Bm
 mbiyen ngucap janji..
                 Em
arep sehidup semati..
           Am     D
nanging saiki.. kabeh..
               G
wis mbok blenjani..

(Chorus)
C     D         G              C
 blas ora ngerteni.. ra nduwe ati..
   D      G                   C
lambemu lamis.. nggawe ati keiris..
       D          G
yo wis kono minggato..
                C
karo lanangan liyo..
  D       Bm    Em
bakal tak buktekne
 Am          D          G
aku iso.. tanpo ono.. kowe..

C        D           Bm       Em
 mungkin pancen dadi kekarepanmu..
  C    D        G
kesel aku.. ngerteni polahmu..
    C     D     Bm       Em
tak ikhlaske.. aku wis tenang
    C              D         G
ojo ngrumongso aku bakal kelangan..

(Chorus)
C     D         G               C
 blas ora ngerteni.. (ra nduwe ati..)
   D      G                    C
lambemu lamis.. (nggawe ati keiris..)
       D          G
yo wis kono minggato..
                 C
(karo lanangan liyo..)
  D       Bm    Em
bakal tak buktekne
 Am        D
aku iso.. aku iso..

C    D         G
 (yo wis ora popo..)
               C
aku wis iso nrimo..
      D              G
(kowe gandeng wong liyo..)
             C
mugo iso bahagio..
  D          G
(ora tak getuni..)
                     C
semua yang tlah terjadi..
  D   Bm  Em
mugo aku iso..
   Am              D
nduwe ganti.. sing gemati..
   Am       D          G
nduwe ganti.. sing gemati..





(Intro) D E A -E/G# F#m
        Bm  E

A                D
 mbiyen tau percoyo..
E                     C#m
 nanging malah mbok siakno..
     F#m                Bm
percoyo karo manis janjimu..
       D               E
kowe tego.. ninggalke aku..

A                 D
 pertamane aku ra ngerti..
E              C#m
 kowe ngeliyo ati..
            F#m             Bm
aku mbok apusi.. ra sadar diri..
  E                  A   A7
kowe.. pancen nggatheli..

(Chorus)
D     E         A              D
 blas ora ngerteni.. ra nduwe ati..
   E      A                   D
lambemu lamis.. nggawe ati keiris..
       E          A
yo wis kono minggato..
                D
karo lanangan liyo..
  E       C#m   F#m
bakal tak buktekne
 Bm          E          A
aku iso.. tanpo ono.. kowe..

(Int.) D E A -E/G# F#m
       Bm  E

A                D
 opo kowe ora ngelingi..
E                 C#m
 mbiyen ngucap janji..
                 F#m
arep sehidup semati..
           Bm     E
nanging saiki.. kabeh..
               A
wis mbok blenjani..

(Chorus)
D     E         A              D
 blas ora ngerteni.. ra nduwe ati..
   E      A                   D
lambemu lamis.. nggawe ati keiris..
       E          A
yo wis kono minggato..
                D
karo lanangan liyo..
  E       C#m   F#m
bakal tak buktekne
 Bm          E          A
aku iso.. tanpo ono.. kowe..

D        E           C#m      F#m
 mungkin pancen dadi kekarepanmu..
  D    E        A
kesel aku.. ngerteni polahmu..
    D     E     C#m      F#m
tak ikhlaske.. aku wis tenang
    D              E         A
ojo ngrumongso aku bakal kelangan..

(Chorus)
D     E         A               D
 blas ora ngerteni.. (ra nduwe ati..)
   E      A                    D
lambemu lamis.. (nggawe ati keiris..)
       E          A
yo wis kono minggato..
                 D
(karo lanangan liyo..)
  E       C#m   F#m
bakal tak buktekne
 Bm        E
aku iso.. aku iso..

D    E         A
 (yo wis ora popo..)
               D
aku wis iso nrimo..
      E              A
(kowe gandeng wong liyo..)
             D
mugo iso bahagio..
  E          A
(ora tak getuni..)
                     D
semua yang tlah terjadi..
  E   C#m F#m
mugo aku iso..
   Bm              E
nduwe ganti.. sing gemati..
   Bm       E          A
nduwe ganti.. sing gemati..

Chord Makjenggirat - Tanpo Kowe

Lihat Semua :