Kunci Gitar Makjenggirat - Mending Karo Aku Chord



      G     C    D          G
wis suwe.. aku.. ngenteni kowe..
D/F#   Em         C
tak pendem jero roso iki
     D            G
tak arep kowe ngerti..

         G    C
lah wong pacaran..
       D        G
kok bendino kelaran..
D/F#    Em    C
mending karo aku..
         D        (G)
tak gawe seneng atimu..

(Intro) G C G C

G                    D
 timbangane kowe disio-sio..
    Em                    C
kelaran.. mergo wis ra nyaman..
   D          G
ra sah diterusno..

                     D
tresno kuwi ra iso dipeksakno..
             Em
lambe iso ngucap..
              C
tapi ati sing ngrasakno..
  D           G       D-D Em-D
kowe berhak bahagio..

(Chorus)
      G     C    D          G
wis suwe.. aku.. ngenteni kowe..
D/F#   Em         C
tak pendem jero roso iki
     D            G
tak arep kowe ngerti..

         G    C
lah wong pacaran..
       D        G
kok bendino kelaran..
D/F#    Em    C
mending karo aku..
         D         G
tak gawe seneng atimu..

(Int.) G C D G
       Em C D G
       G C D G
       Em C D..

G                    D
 timbangane kowe disio-sio..
    Em                    C
kelaran.. mergo wis ra nyaman..
   D          G
ra sah diterusno..

                     D
tresno kuwi ra iso dipeksakno..
             Em
lambe iso ngucap..
              C
tapi ati sing ngrasakno..
  D           G
kowe berhak bahagio..

  Em         Bm
tulung.. sadaro..
  C                  D
kowe.. mung digawe loro..

(Chorus)
      G     C    D          G
wis suwe.. aku.. ngenteni kowe..
D/F#   Em         C
tak pendem jero roso iki
     D            G
tak arep kowe ngerti..

         G    C
lah wong pacaran..
       D        G
kok bendino kelaran..
D/F#    Em    C
mending karo aku..
         D         G
tak gawe seneng atimu..

       G     C    D          G
(wis suwe.. aku.. ngenteni kowe..)
 D/F#   Em         C
(tak pendem jero roso iki..)
      D            G
(tak arep kowe ngerti..)

         G    C
lah wong pacaran..
       D        G
kok bendino kelaran..
D/F#    Em    C
mending karo aku..
         D         G
tak gawe seneng atimu..

        G     C
mending karo aku..
         D         G
tak gawe seneng u..ripmu..

Chord Makjenggirat - Mending Karo Aku

Lihat Semua :