Kunci Gitar Lek Dahlan - Kangen Tanggapan



(Intro) C G Am Em
        F C Dm G..

C       G             Am
wes.. pirang-pirang wengi..
   G           F
lampu ngomah mati..
   Em           Dm          G
tumbas lilin ra kuat tak ganti cimpli..

C     G         Am
kipas anginku remuk..
     G           F
ning awak njur sumuk..
 Em           Dm            G
angel turu mergo.. dirubung nyamuk..

F                 G
sabar wes tak lakoni..
F              G
sabar nguatne ati..

(Chorus)
C          G          Am        Em
kudu kerjo keras ben iso tuku beras..
F                     C
lampuku malih dadi cimpli..
Dm                     G
mergo listriku ra subsidi..

C           G         Am        G
suwi ra tanggapan ora ono mantenan..
F                     C
ojek online sepi penumpang..
Dm                      G
padahal mben sasi seh mikir...
 C
angsuran..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G..

C      G           Am
tukang bank nagih utang..
    G        F
wes golek ubetan..
   Em          Dm           G
sampek bekakas mlebu ning gadean..

 C    G          Am
aduh alatku ra payu..
  G          F
wedak dadi kaku..
   Em         Dm        G
sampek lali rasane soto wong mantu..

F                 G
sabar wes tak lakoni..
F              G
sabar nguatne ati..

(Chorus)
C          G          Am        Em
kudu kerjo keras ben iso tuku beras..
F                     C
lampuku malih dadi cimpli..
Dm                     G
mergo listriku ra subsidi..

C           G         Am       Em
suwi ra tanggapan ora ono mantenan..
F                     C
ojek online sepi penumpang..
Dm                      G
padahal mben sasi seh mikir...

C               G
kudu kudu kerjo keras
     Am        Em
ben iso tuku beras..
F                     C
lampuku malih dadi cimpli..
Dm                     G
mergo listriku ra subsidi..

C           G         Am       Em
suwi ra tanggapan ora ono mantenan..
F                     C
ojek online sepi penumpang..
Dm                      G
padahal mben sasi seh mikir...
    C
angsuran..



Lek Dahlan - Kangen Tanggapan

(Intro) G D Em Bm
        C G Am D..

G       D             Em
wes.. pirang-pirang wengi..
   D           C
lampu ngomah mati..
   Bm           Am          D
tumbas lilin ra kuat tak ganti cimpli..

G     D         Em
kipas anginku remuk..
     D           C
ning awak njur sumuk..
 Bm           Am            D
angel turu mergo.. dirubung nyamuk..

C                 D
sabar wes tak lakoni..
C              D
sabar nguatne ati..

(Chorus)
G          D          Em        Bm
kudu kerjo keras ben iso tuku beras..
C                     G
lampuku malih dadi cimpli..
Am                     D
mergo listriku ra subsidi..

G           D         Em        D
suwi ra tanggapan ora ono mantenan..
C                     G
ojek online sepi penumpang..
Am                      D
padahal mben sasi seh mikir...
 G
angsuran..

(Int.) G D Em Bm
       C G Am D..

G      D           Em
tukang bank nagih utang..
    D        C
wes golek ubetan..
   Bm          Am           D
sampek bekakas mlebu ning gadean..

 G    D          Em
aduh alatku ra payu..
  D          C
wedak dadi kaku..
   Bm         Am        D
sampek lali rasane soto wong mantu..

C                 D
sabar wes tak lakoni..
C              D
sabar nguatne ati..

(Chorus)
G          D          Em        Bm
kudu kerjo keras ben iso tuku beras..
C                     G
lampuku malih dadi cimpli..
Am                     D
mergo listriku ra subsidi..

G           D         Em       Bm
suwi ra tanggapan ora ono mantenan..
C                     G
ojek online sepi penumpang..
Am                      D
padahal mben sasi seh mikir...

G               D
kudu kudu kerjo keras
     Em        Bm
ben iso tuku beras..
C                     G
lampuku malih dadi cimpli..
Am                     D
mergo listriku ra subsidi..

G           D         Em       Bm
suwi ra tanggapan ora ono mantenan..
C                     G
ojek online sepi penumpang..
Am                      D
padahal mben sasi seh mikir...
    G
angsuran..
Lihat Semua Chord Lek Dahlan
Posted on : by
Related Chords: