Kunci Gitar Dodit Mulyanto feat. Lek Dahlan - Udut Kopi



Capo di fret 1

(Intro) C G Am Em
        F C Dm    G
            hu..uuu..

     C        G       Am          Em
mbok kiro aku susah naliko ngajak pisah
F     C          Dm         G
aa.. iku salah.. aku sing bungah

  C            G
duit jatah mas mas'an
  Am           Em
gawe bisnis tambal ban
F           C           Dm        G
pak satpol PP mrengut.. aku di angkut..

 F                  C
(obate udut karo ngopi..)
 F                  G
(obate udut karo ngopi..)

(Chorus)
       C       G             Am
tak tempuh.. lungo numpak prahu..
   Em           F
kerjo nggolek sangu..
    C          Dm             G
bar riyoyo tak tembung wong tuamu..

     C      G          Am
nyatane.. kowe malah lali..
  Em          F
karo kabeh janji..
  C           Dm       G      C
titeni mbesok kowe bakale.. rugi..

(Int.) G Am Em F C Dm G
       Am Em F C Dm  G

  C          G
menurut info whatsapp
     Am          Em
grup para jomblo kuat
F           C
terdapat warkop nikmat
Dm          G
bakulnya mantab..

  C              G
besok ku dandan mlipit
  Am          Em
mata ku bikin sipit
F         C
aku tebar pesona
      Dm          G
bagai bintang korea..

F                  C
obate udut karo ngopi..
F                  G
obate udut karo ngopi..

(Chorus)
       C       G             Am
tak tempuh.. lungo numpak prahu..
   Em           F
kerjo nggolek sangu..
    C          Dm             G
bar riyoyo tak tembung wong tuamu..

     C      G          Am
nyatane.. kowe malah lali..
  Em          F
karo kabeh janji..
  C           Dm       G
titeni mbesok kowe bakale..

       C       G             Am
tak tempuh.. lungo numpak prahu..
   Em           F
kerjo nggolek sangu..
    C          Dm             G
bar riyoyo tak tembung wong tuamu..

     C      G          Am
nyatane.. kowe malah lali..
  Em          F
karo kabeh janji..
  C          Dm        G      C
titeni kowe mbesok bakale.. rugi..



Dodit Mulyanto feat. Lek Dahlan - Udut Kopi

(Intro) C# G# A#m Fm
        F# C# D#m   G#
              hu..uuu..

     C#       G#      A#m         Fm
mbok kiro aku susah naliko ngajak pisah
F#    C#         D#m        G#
aa.. iku salah.. aku sing bungah

  C#           G#
duit jatah mas mas'an
  A#m          Fm
gawe bisnis tambal ban
F#          C#          D#m       G#
pak satpol PP mrengut.. aku di angkut..

 F#                 C#
(obate udut karo ngopi..)
 F#                 G#
(obate udut karo ngopi..)

(Chorus)
       C#      G#            A#m
tak tempuh.. lungo numpak prahu..
   Fm           F#
kerjo nggolek sangu..
    C#         D#m            G#
bar riyoyo tak tembung wong tuamu..

     C#     G#         A#m
nyatane.. kowe malah lali..
  Fm          F#
karo kabeh janji..
  C#          D#m      G#     C#
titeni mbesok kowe bakale.. rugi..

(Int.) G# A#m Fm F# C# D#m G#
       A#m Fm F# C# D#m  G#

  C#         G#
menurut info whatsapp
     A#m         Fm
grup para jomblo kuat
F#          C#
terdapat warkop nikmat
D#m         G#
bakulnya mantab..

  C#             G#
besok ku dandan mlipit
  A#m         Fm
mata ku bikin sipit
F#        C#
aku tebar pesona
      D#m         G#
bagai bintang korea..

F#                 C#
obate udut karo ngopi..
F#                 G#
obate udut karo ngopi..

(Chorus)
       C#      G#            A#m
tak tempuh.. lungo numpak prahu..
   Fm           F#
kerjo nggolek sangu..
    C#         D#m            G#
bar riyoyo tak tembung wong tuamu..

     C#     G#         A#m
nyatane.. kowe malah lali..
  Fm          F#
karo kabeh janji..
  C#          D#m      G#
titeni mbesok kowe bakale..

       C#      G#            A#m
tak tempuh.. lungo numpak prahu..
   Fm           F#
kerjo nggolek sangu..
    C#         D#m            G#
bar riyoyo tak tembung wong tuamu..

     C#     G#         A#m
nyatane.. kowe malah lali..
  Fm          F#
karo kabeh janji..
  C#         D#m       G#     C#
titeni kowe mbesok bakale.. rugi..
Lihat Semua Chord Dodit Mulyanto
Posted on : by
Related Chords: