Kunci Gitar Prasetyo - Lek Dahlan feat. Mas Odiq



Capo di fret 4

    F           G           Em   Am
senajan akeh.. ati sing wis teko..
    Dm        G             C
ora bakal.. biso ganti wong liyo..
         F         G       Em    Am
tresnoku siji mung kanggo awakmu..
    Dm         G          C   G
selawase.. nganti tekan pati..

C     G    Am
janji suci wingi..
    F                      G
tak ucap ora mung.. ono lambe..
C   G       Am
ati ra.. ngapusi..
    F
wis kebak rasane
         G
po maneh ganti liyane..

Dm                         Am
yen loro ndang mrene nyendero..
      F               G
ati keiris.. yen kowe nangis..
Dm                    Am
mulo sak iki pun khawatir..
          F               G
mung siji kowe.. sing ono ing pikir..

(Chorus)
    F           G           Em   Am
senajan akeh.. ati sing wis teko..
    Dm        G             C
ora bakal.. biso ganti wong liyo..
         F           G       Em    Am
tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
    Dm         G          C
selawase.. nganti tekan pati..

(Int.) Am Em Dm Am
       F G C G..

C   G       Am
ati ra.. ngapusi..
    F
wis kebak rasane
         G
po maneh ganti liyane..

Dm                         Am
yen loro ndang mrene nyendero..
      F               G
ati keiris.. yen kowe nangis..
Dm                    Am
mulo sak iki pun khawatir..
          F               G
mung siji kowe.. sing ono ing pikir..

(Chorus)
    F           G           Em   Am
senajan akeh.. ati sing wis teko..
    Dm        G             C
ora bakal.. biso ganti wong liyo..
         F           G       Em    Am
tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
    Dm         G          C
selawase.. nganti tekan pati..

    F           G           Em   Am
senajan akeh.. ati sing wis teko..
    Dm        G             C
ora bakal.. biso ganti wong liyo..
         F           G       Em    Am
tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
    Dm         G          C
selawase.. nganti tekan pati..



Chord Prasetyo - Lek Dahlan feat. Mas Odiq

    A           B           G#m  C#m
senajan akeh.. ati sing wis teko..
    F#m       B             E
ora bakal.. biso ganti wong liyo..
         A         B       G#m   C#m
tresnoku siji mung kanggo awakmu..
    F#m        B          E   B
selawase.. nganti tekan pati..

E     B    C#m
janji suci wingi..
    A                      B
tak ucap ora mung.. ono lambe..
E   B       C#m
ati ra.. ngapusi..
    A
wis kebak rasane
         B
po maneh ganti liyane..

F#m                        C#m
yen loro ndang mrene nyendero..
      A               B
ati keiris.. yen kowe nangis..
F#m                   C#m
mulo sak iki pun khawatir..
          A               B
mung siji kowe.. sing ono ing pikir..

(Chorus)
    A           B           G#m  C#m
senajan akeh.. ati sing wis teko..
    F#m       B             E
ora bakal.. biso ganti wong liyo..
         A           B       G#m   C#m
tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
    F#m        B          E
selawase.. nganti tekan pati..

(Int.) C#m G#m F#m C#m
       A B E B..

E   B       C#m
ati ra.. ngapusi..
    A
wis kebak rasane
         B
po maneh ganti liyane..

F#m                        C#m
yen loro ndang mrene nyendero..
      A               B
ati keiris.. yen kowe nangis..
F#m                   C#m
mulo sak iki pun khawatir..
          A               B
mung siji kowe.. sing ono ing pikir..

(Chorus)
    A           B           G#m  C#m
senajan akeh.. ati sing wis teko..
    F#m       B             E
ora bakal.. biso ganti wong liyo..
         A           B       G#m   C#m
tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
    F#m        B          E
selawase.. nganti tekan pati..

    A           B           G#m  C#m
senajan akeh.. ati sing wis teko..
    F#m       B             E
ora bakal.. biso ganti wong liyo..
         A           B       G#m   C#m
tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
    F#m        B          E
selawase.. nganti tekan pati..

Chord Lek Dahlan

Chord Prasetyo - Lek Dahlan feat. Mas Odiq

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :