Kunci Gitar Lek Dahlan feat. Loerah Tegoeh - Padu Geden (Jangan Gedek)



(Intro) C Em Am A Dm F  G..

C                 Em
wis tak trimo.. senajan loro..
Am      A        Dm
nandang urip.. susah ning ndeso..
F           G
di rasani.. tonggo-tonggo..

C             Em
nanging ati.. kudu wani..
Am    A         Dm
ora ngerti.. takdire Gusti..
    F                    G
ojo nganti susah.. yakin sesok bungah..

(Chorus)
C       Em             Am
tulung mbok yen bab konco suwi-suwi..
A                     Dm
 sing uwis ndang gage di susuki..
         F
ben ra podo ngrasani..
 G              G
elek.. apik.. kabeh uripku..

C     Em         Am
kanti wareg mangani.. jangan gedek..
A           Dm
 sabar iku ono watese..
         F          G      C
tulung jogo lambene'o padu geden..

(Int.) C Em F..
       C Em F G
       Am G F G..

C             Em
nanging ati.. kudu wani..
Am    A         Dm
ora ngerti.. takdire Gusti..
    F                    G
ojo nganti susah.. yakin iso bungah..

(Chorus)
C       Em             Am
tulung mbok yen bab konco suwi-suwi..
A                     Dm
 sing uwis ndang gage di susuki..
         F
ben ra podo ngrasani..
 G              G
elek.. apik.. kabeh uripku..

C     Em         Am
kanti wareg mangani.. jangan gedek..
A           Dm
 sabar iku ono watese..
         F          G      C
tulung jogo lambene'o padu geden..

C       Em             Am
tulung mbok yen bab konco suwi-suwi..
A                     Dm
 sing uwis ndang gage di susuki..
         F
ben ra podo ngrasani..
 G              G
elek.. apik.. kabeh uripku..

C     Em         Am
kanti wareg mangani.. jangan gedek..
A           Dm
 sabar iku ono watese..
         F          G      C
tulung jogo lambene'o padu geden..
Lihat Semua :

Lek Dahlan

Chord Kunci Gitar lainnya: