Kunci Gitar Luki Safara - Loro Dewe Chord



Capo : fret 2

(Intro) G C D G
        Em Am C D G

       G       C           G
tak trimo.. ikhlas ambyar iki..
      Em        D        G
tapi ojo dikiro ra loro ati..
     C       D
tak akoni atiku..
    G      D        Em
wis kadung nyang sliramu..
        Am         D             G
jebul kelaran dewe sing tak rasakke..

      G       C            G
wis nasib.. dadi korban janjine..
      Em           D          G
ditinggal rabi pas sayang sayange..
      C          D
mrono mrene kesandung..
  G      D     Em
kenangan karo sliramu..
    Am           D            G
ora nyongko kowe milih wong liyo..

(Chorus)
     Em           C
loro dewe.. lungo dewe..
   G               D
sembarang tanggung dewe..
     Em         C
abot rasane yen ngikhlaske..
   G         D
ngelalekne kowe..
        Em         C
tanpo pamit kowe moro ngadoh..
    G       D
aku kudu legowo..
     Em      C
mugo-mugo jembar..
        G        D
dalanmu ra sio-sio..

(Intro) G C D G
        Em Am C D G
        C G C G
        C D G...

       G       C           G
tak trimo.. ikhlas ambyar iki..
      Em        D        G
tapi ojo dikiro ra loro ati..
     C       D
tak akoni atiku..
    G      D        Em
wis kadung nyang sliramu..
        Am         D             G
jebul kelaran dewe sing tak rasakke..

      G       C            G
wis nasib.. dadi korban janjine..
      Em           D          G
ditinggal rabi pas sayang sayange..
      C          D
mrono mrene kesandung..
  G      D     Em
kenangan karo sliramu..
    Am           D            G
ora nyongko kowe milih wong liyo..

(Chorus)
     Em           C
loro dewe.. lungo dewe..
   G               D
sembarang tanggung dewe..
     Em         C
abot rasane yen ngikhlaske..
   G         D
ngelalekne kowe..
        Em         C
tanpo pamit kowe moro ngadoh..
    G       D
aku kudu legowo..
     Em      C
mugo-mugo jembar..
        G        D
dalanmu ra sio-sio..
     Em      C
mugo-mugo jembar..
        G        D  G
dalanmu ra sio-sio..



Luki Safara - Loro Dewe

(Intro) A D E A
        F#m Bm D E A

       A       D           A
tak trimo.. ikhlas ambyar iki..
      F#m       E        A
tapi ojo dikiro ra loro ati..
     D       E
tak akoni atiku..
    A      E        F#m
wis kadung nyang sliramu..
        Bm         E             A
jebul kelaran dewe sing tak rasakke..

      A       D            A
wis nasib.. dadi korban janjine..
      F#m          E          A
ditinggal rabi pas sayang sayange..
      D          E
mrono mrene kesandung..
  A      E     F#m
kenangan karo sliramu..
    Bm           E            A
ora nyongko kowe milih wong liyo..

(Chorus)
     F#m          D
loro dewe.. lungo dewe..
   A               E
sembarang tanggung dewe..
     F#m        D
abot rasane yen ngikhlaske..
   A         E
ngelalekne kowe..
        F#m        D
tanpo pamit kowe moro ngadoh..
    A       E
aku kudu legowo..
     F#m     D
mugo-mugo jembar..
        A        E
dalanmu ra sio-sio..

(Intro) A D E A
        F#m Bm D E A
        D A D A
        D E A...

       A       D           A
tak trimo.. ikhlas ambyar iki..
      F#m       E        A
tapi ojo dikiro ra loro ati..
     D       E
tak akoni atiku..
    A      E        F#m
wis kadung nyang sliramu..
        Bm         E             A
jebul kelaran dewe sing tak rasakke..

      A       D            A
wis nasib.. dadi korban janjine..
      F#m          E          A
ditinggal rabi pas sayang sayange..
      D          E
mrono mrene kesandung..
  A      E     F#m
kenangan karo sliramu..
    Bm           E            A
ora nyongko kowe milih wong liyo..

(Chorus)
     F#m          D
loro dewe.. lungo dewe..
   A               E
sembarang tanggung dewe..
     F#m        D
abot rasane yen ngikhlaske..
   A         E
ngelalekne kowe..
        F#m        D
tanpo pamit kowe moro ngadoh..
    A       E
aku kudu legowo..
     F#m     D
mugo-mugo jembar..
        A        E
dalanmu ra sio-sio..
     F#m     D
mugo-mugo jembar..
        A        E  A
dalanmu ra sio-sio..

Chord Luki Safara - Loro Dewe

Lihat Semua :