Kunci Gitar Umpamane - Lek Dahlan feat. Ajeng



(Intro) C G Am Em
        F C Dm G C G

      C           G
umpamane.. aku.. iso..
    -E/G#   Am           Em
ngulangi wektu.. luwih suwe..
      F
bakal tak jogo..
    C                 G
awakmu nganti.. selawase..

         C           G
ben wektumu.. sing kari..
        Am              Em
sedelo iki.. kanggo awakku..
     F                   C
ra bakal lali.. kenangan sing nate..
        G
kok wenehi..

Am
 setiap kenangan yang pernah tercipta
F
 tak pernah dapat mudah untuk dilupa
       Am
sampai kapanpun..
   G                  F
ku ingin membuatmu tersenyum, ooh..

Am
 ku sudah berjanji slalu mengingatmu..
F
 ku abadikan baikmu dalam hidupku
    Am
terima kasih..
   G                  F
ku balas doa setiap sujudku, ooh..

Am                G
ngingeti manis.. esemmu..
  Am         G        F
katon ning moto sempurno..
Am                 F
belaian lembut.. tanganmu..
  Am       G       F
semua terlihat ceria..

(Chorus)
      C           G
umpamane.. aku.. iso..
            Am           Em
ngulangi wektu.. luwih suwe..
      F
bakal tak jogo..
    C                 G
awakmu nganti.. selawase..

         C           G
ben wektumu.. sing kari..
        Am              Em
sedelo iki.. kanggo awakku..
     F                   C
ra bakal lali.. kenangan sing nate..
        G
kok wenehi..

(Int.) Am F C G
       Am F Dm G..

(Chorus)
      C           G
umpamane.. aku.. iso..
            Am           Em
ngulangi wektu.. luwih suwe..
      F
bakal tak jogo..
    C                 G
awakmu nganti.. selawase..

         C           G
ben wektumu.. sing kari..
        Am              Em
sedelo iki.. kanggo awakku..
     F                   C
ra bakal lali.. kenangan sing nate..
        G
kok wenehi..

      C           G
umpamane.. aku.. iso..
            Am           Em
ngulangi wektu.. luwih suwe..
      F
bakal tak jogo..
    C                 G
awakmu nganti.. selawase..

         C           G
ben wektumu.. sing kari..
        Am              Em
sedelo iki.. kanggo awakku..
     F                   C
ra bakal lali.. kenangan sing nate..
        G
kok wenehi..



Chord Umpamane - Lek Dahlan feat. Ajeng

(Intro) G D Em Bm
        C G Am D G D

      G           D
umpamane.. aku.. iso..
    -B/D#   Em           Bm
ngulangi wektu.. luwih suwe..
      C
bakal tak jogo..
    G                 D
awakmu nganti.. selawase..

         G           D
ben wektumu.. sing kari..
        Em              Bm
sedelo iki.. kanggo awakku..
     C                   G
ra bakal lali.. kenangan sing nate..
        D
kok wenehi..

Em
 setiap kenangan yang pernah tercipta
C
 tak pernah dapat mudah untuk dilupa
       Em
sampai kapanpun..
   D                  C
ku ingin membuatmu tersenyum, ooh..

Em
 ku sudah berjanji slalu mengingatmu..
C
 ku abadikan baikmu dalam hidupku
    Em
terima kasih..
   D                  C
ku balas doa setiap sujudku, ooh..

Em                D
ngingeti manis.. esemmu..
  Em         D        C
katon ning moto sempurno..
Em                 C
belaian lembut.. tanganmu..
  Em       D       C
semua terlihat ceria..

(Chorus)
      G           D
umpamane.. aku.. iso..
            Em           Bm
ngulangi wektu.. luwih suwe..
      C
bakal tak jogo..
    G                 D
awakmu nganti.. selawase..

         G           D
ben wektumu.. sing kari..
        Em              Bm
sedelo iki.. kanggo awakku..
     C                   G
ra bakal lali.. kenangan sing nate..
        D
kok wenehi..

(Int.) Em C G D
       Em C Am D..

(Chorus)
      G           D
umpamane.. aku.. iso..
            Em           Bm
ngulangi wektu.. luwih suwe..
      C
bakal tak jogo..
    G                 D
awakmu nganti.. selawase..

         G           D
ben wektumu.. sing kari..
        Em              Bm
sedelo iki.. kanggo awakku..
     C                   G
ra bakal lali.. kenangan sing nate..
        D
kok wenehi..

      G           D
umpamane.. aku.. iso..
            Em           Bm
ngulangi wektu.. luwih suwe..
      C
bakal tak jogo..
    G                 D
awakmu nganti.. selawase..

         G           D
ben wektumu.. sing kari..
        Em              Bm
sedelo iki.. kanggo awakku..
     C                   G
ra bakal lali.. kenangan sing nate..
        D
kok wenehi..

Chord Lek Dahlan

Chord Umpamane - Lek Dahlan feat. Ajeng

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :